Vali Şahin: "Fatih Atlı, Tarihi Dizilerde Rol Alabilir" - Son Dakika
Yerel

Vali Şahin: "Fatih Atlı, Tarihi Dizilerde Rol Alabilir"

Vali Şahin: "Fatih Atlı, Tarihi Dizilerde Rol Alabilir"

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Fatih Atlı’yı makamında kabul eden Samsun Valisi İbrahim Şahin, “Tarihi dizilerin revaçta olduğu günümüzde Fatih Atlı, kaliteli şahsiyetlerin yerine rol alabilir” dedi.

17.03.2015 11:51

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Fatih Atlı'yı makamında kabul eden Samsun Valisi İbrahim Şahin, "Tarihi dizilerin revaçta olduğu günümüzde Fatih Atlı, kaliteli şahsiyetlerin yerine rol alabilir" dedi.

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Fatih Atlı, antrenörü Bayram Ertan ve menajeri Metin Çalışkan ile AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı ve Samsun Güreş Ağası Avukat Adem Güney Vali İbrahim Şahin'i ziyaret etti.

Ziyarette başpehlivan Fatih Atlı, spor hayatı ve Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri hakkında Vali İbrahim Şahin'e bilgiler verdi. Ziyarette Fatih Atlı'nın tarihi dizilerde rol alabileceğini söyleyen Vali İbrahim Şahin, "Kırkpınar'da üç defa üst üste başpehlivanlık derecesini alana bu altın kemer sürekli olarak veriliyor. Fatih kardeşimiz inşallah bu sene de alır. Şu anda ona bu kemer bir emanet. Samsun'da 10 farklı ilçede güreş müsabakaları yapılıyor. Güreş, ata sporumuz. Özellikle yağlı güreşlerle ilgili zaman zaman eleştiriler olsa da batıda da ilgili görüyor. Bizim yağlı güreşlerimizin sadece güneşin altında yağlanarak yapılması yerine spor salonları haline dönüştürülebilir. İnşallah önümüzdeki dönemde onu yaşarız. Bu fikrimi Gençlik ve Spor Bakanımıza da bir proje ile anlatmayı düşünüyorum. Önemli bir alan olur. Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'a, Büyükşehir Spor Kulübü'ne teşekkür ediyorum. Bu spora nedense bir futbol gibi ilgi göstermiyoruz. Samsun'da bu spora ilgi fazla. Bu da bizim sevindirici bir durum. Güreşle uğraşan ve başpehlivan olan arkadaşlarım kondisyonlarını biliyoruz. Sağlıklarına çok dikkat ediyorlar. Böyle bir vücutlu olması hasebiyle, özellikle tarihi dizilerin revaçta olduğu günümüzde Fatih Atlı, kaliteli şahsiyetlerin yerine rol alabilir. O yakışıklılık da kendisinde var" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Şahin: 'Fatih Atlı, Tarihi Dizilerde Rol Alabilir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement