Vali Oduncu: "Her Hayırlı Teşebbüse Gönülden Destek Olacağız" - Son Dakika
Yerel

Vali Oduncu: "Her Hayırlı Teşebbüse Gönülden Destek Olacağız"

Vali Oduncu: "Her Hayırlı Teşebbüse Gönülden Destek Olacağız"

Osmaniye Valisi Dr.Mehmet Oduncu, Toprakkale ilçesinde Küçük Sanayi Sitesi'nin yapılacağı arazide incelemelerde bulundu.
Vali Oduncu, Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Fuat Kara'dan devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

05.12.2013 14:05

Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu, Toprakkale ilçesinde Küçük Sanayi Sitesi'nin yapılacağı arazide incelemelerde bulundu.

Vali Oduncu, Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Fuat Kara'dan devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Fuat Kara, Küçük Sanayi Sitesi'nin ihalesinin önümüzdeki günlerde yapılacağını ifade ederek, sitede 242 adet işyerinin yanı sıra cami, otel, tır garajı, idari bina, akaryakıt istasyonu, sağlık tesisi ve Çıraklık Eğitim Merkezi'nin yer alacağını söyledi. Küçük Sanayi Sitesi arazisinin ortasından geçen sulama kanalı üzerine inşa edilen köprünün de yapımına başlandığını belirten Fuat Kara, genişliği 30 metre, uzunluğu 80 metre olan köprünün yapılmasına yardımcı ve destek olan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu'na teşekkür etti. Fuat Kara sözlerinin sonunda, Küçük Sanayi Sitesi'nin Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi ile bağlantısını sağlayacak olan yolun yapılması ve otoban bağlantısının sağlanması konusunda da Vali Oduncu ve Belediye Başkanı Şanal'dan destek istedi.

Osmaniye'ye Küçük Sanayi Sitesi'nin yapılmasının ilin ekonomik gelişmesinde önemli bir rolü olacağını ifade eden Vali Oduncu, emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti. Küçük Sanayi Sitesi'nin yapılması ile birlikte, benzer iş kollarında çalışan ve birbirini tamamlayıcı üretim yapan işletmelerin belli bir site içerisinde toplanmasının, esnaf ve sanatkarların daha sağlıklı çalışma koşullarına kavuşması, verimliliğin artırılması, ihtiyaçların daha ekonomik olarak karşılanması bakımından önemli olduğunu da belirten Vali Oduncu, dağınık olarak hizmet veren işletmelerin bir arada bulunmasının Osmaniye'nin planlı gelişmesine katkıda bulunacağını kaydetti. Vali Oduncu, "Küçük Sanayi Sitesi'nin yapılması konusunda herhangi bir zorluk ya da engel yaşanıyorsa, bunların çözümlenmesi noktasında destek olmak ve işleri kolaylaştırmak bürokrasinin görevidir. İlimiz için yapılan her hayırlı teşebbüse gönülden destek olacağız. Kimsenin işlemleri engellemesine yada geciktirmesine müsaade etmeyeceğiz. Bu çerçevede, Küçük Sanayi Sitesi'nin otoban bağlantısının sağlanması konusunda gerekli çalışmalar da yapılacaktır" şeklinde konuştu.

Vali Oduncu'nun incelemelerine Toprakkale Kaymakamı Murat Uzunparmak, Toprakkale Belediye Başkanı Sedat Şanal, Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi üyeleri de eşlik etti. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Oduncu: 'Her Hayırlı Teşebbüse Gönülden Destek Olacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement