Vali Küçük, Sevgibağı Okulunu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Küçük, Sevgibağı Okulunu Ziyaret Etti

Vali Küçük, Sevgibağı Okulunu Ziyaret Etti

Karabük Valisi İzzettin Küçük, 5000 Evler Sevgibağı İlkokulunu ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti.

03.12.2012 21:27

Karabük Valisi İzzettin Küçük, 5000 Evler Sevgibağı İlkokulunu ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti. Vali Küçük'e ziyareti sırasında Vali Yardımcısı Ali Uysal ile Özel Eğitim Derneği Başkanı Gülsüm Beniç eşlik etti.

Okul bahçesinde öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Vali İzzettin Küçük, kendisine gösterilen sevgi ve ilgiden dolayı çocuklara teşekkür ederek onlara çikolata ikram etti.

Vali İzzettin Küçük daha sonra sınıfları gezerek öğrencilerle ve öğretmenleriyle bir süre sohbet etti. İş Eğitimi sınıflarını da gezen Vali Küçük, öğrencilerin yapmış olduğu el emeği göz nuru işleri görünce, şaşkınlığını ve duygularını gizleyemedi. Vali Küçük "Görüyorsunuz ki, onlara imkan ve fırsat verildiğinde ne güzel işler çıkarabiliyorlar. Ben bütün yavrularımızı kutluyorum ve onları öpüyorum. Tabi bu bir eğitim sonucu. Bu eğitimi veren öğretmenlerini ve okul idarecilerini, ayrıca onlara her ortamda destek veren başta Dernek Başkanı Gülsüm Hanım olmak üzere değerli Yönetim Kurulu Üyelerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

(YE-

03.12.2012 20: 59: 19

TSI

NNNN - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Küçük, Sevgibağı Okulunu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement