Vali Kaymak, Ovacık'ta Temaslarda Bulundu - Son Dakika
Yerel

Vali Kaymak, Ovacık'ta Temaslarda Bulundu

Vali Kaymak, Ovacık\'ta Temaslarda Bulundu

Tunceli Valisi Osman Kaymak, Ovacık ilçesinde temaslarda bulundu.

18.07.2014 21:42

Tunceli Valisi Osman Kaymak, Ovacık ilçesinde temaslarda bulundu.

Ovacık Kaymakamlığı önünde Ovacık Kaymakamı İsmail Özkan ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Kaymak, kaymakamlık makamında Özkan'dan ilçede yürütülan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaymak, buradaki konuşmasında, ilçedeki sorunlar ve çözüm önerileri hakkında yapılması gerekenlere dikkati çekerek, şöyle konuştu:

"Vatandaşa sunulacak hizmetlerde ve yapılacak çalışmalarda kurum amirleri ve çalışanlarımız gereken özveriyi göstererek görev yapacak. Özellikle tatil sezonunun gelmesiyle ilçe nüfusunun da artacağı göz önünde bulundurularak yaz etkinliklerinde ve organizasyonlarda halkın huzur ve güven içerisinde memleketlerinde olabilmesi için tüm gayretin gösterilmesi gerekiyor. İlçenin daha iyi bir seviyeye gelmesi ve eksikliklerin koordineli bir şekilde çalışılarak hızla giderilmesi gerekiyor."

Vali Kaymak, daha sonra Ovacık Adliyesinde Cumhuriyet Savcısı Esra Sivri Bodur ile hakimler Selami Karagöz ve Hakim Muhammet Arslan ile görüştü.

İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret eden Kaymak, İlçe Emniyet Amiri Süleyman Eker'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlçe merkezinde vatandaşlarla sohbet eden Kaymak, ardından Ovacık Belediye Başkan Vekili Ali Rıza Çalışkan'ı makamında ziyaret etti. Kaymak, Çalışkan'dan ilçe hakkında bilgi aldı.

Ovacık İlçe Camisi'nde namaz kılan Vali Kaymak, daha sonra Munzur Gözeleri'ni gezdi.

Alt yapıdaki oyuncularla penaltı atışları yaptı

Kaymak, Ovacık Belediye Ulaş Spor alt yapı takımının Ovacık Sentetik Çim Saha'daki antrenmanını ziyaret etti, burada, futbolcularla penaltı atışları yaptı. Ovacık Belediye Ulaş Spor Kulübü Başkanı Vedat Kekomemetoğulları, Kaymak'a Ovacık Belediye Ulaş Spor'un formasını takdim etti.

Vali Kaymak'a ilçedeki temasları sırasında, Vali Yardımcısı Eşref Yonsuz, Kaymakam İsmail Özkan, Belediye Başkan Vekili Ali Rıza Çalışkan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Pilot Kurmay Yarbay Atila Tamer ve İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen eşlik etti. - Tunceli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Kaymak, Ovacık'ta Temaslarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement