Vali Karaloğlu, Nikâh Şahitliği Yaptı - Son Dakika
Yerel

Vali Karaloğlu, Nikâh Şahitliği Yaptı

Vali Karaloğlu, Nikâh Şahitliği Yaptı

Van Valisi Münir Karaloğlu, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Van Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Abdullah Tunçdemir'in oğlunun nikâh şahidi oldu.

04.07.2011 23:23

Ayşe Baydoğan-Uğur Tunçdemir'in nikâhı Van'da turistik bir otelde kıyıldı. Van Belediyesi Evlenme Dairesi Memuru Melik Çetin'in kıydığı nikâhta Vali Münir Karaloğlu, damat Uğur Tunçdemir'in şahitliğini yaparken, gelin Ayşe Baydoğan'ın şahitliğini de SKY Havayolları Gelir Yönetimi Müdürü Mehmet Alıcı yaptı.

Ayşe-Uğur çiftine mutluluklar dileğinde bulunan Vali Karaloğlu, kısa bir konuşma yaptı: "Ayşe kızımız ve Uğur oğlumuz az önce bizim de şahitliğimizde ömür boyu birliktelikleri için imza attılar. Çok önemli bir kurumu kurmuş oldular. Aile; toplumun temelini oluşturan, çok önemli bir kurumdur.

Aile ne kadar güçlü olursa toplum da o kadar güçlü olur. İnşallah bu akşam atılan imzalar, Ayşe ile Uğur'un hayatları boyunca devam eder, onların en kötü günleri bu akşamki gibi olsun diye temenni ediyoruz. Kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum."

Karaloğlu: 'Yuvayı dişi kuş yapar.' sözünü anımsatarak, evlenme cüzdanını gelin Ayşe'ye verdi. Düğünde kısa bir süre oturan Vali Karaloğlu, eşi Sevim Karaloğlu ile birlikte yeni çifti tebrik edip hediyesini taktıktan sonra salondan ayrıldı.

Düğüne AK Parti eski Van Milletvekili İkram Dinçer, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, İran'dan ve Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen turizm seyahat acente temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel Vali Karaloğlu, Nikâh Şahitliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement