Vali Güvençer, Türkiye Şampiyonu Okçuları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Güvençer, Türkiye Şampiyonu Okçuları Ziyaret Etti

Vali Güvençer, Türkiye Şampiyonu Okçuları Ziyaret Etti

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Okçuluk Şampiyonası'nda takım olarak Türkiye birincisi seçilen öğrencilerle bir araya geldi.

13.02.2014 15:51  Güncelleme: 12:04

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 7-9 Şubat tarihlerinde Ankara'da yapılan Türkiye Minikler Salon Okçuluk Şampiyonası'nda takım olarak Türkiye birincisi seçilen öğrencileri okullarında ziyaret etti.

Ziyarette Güvençer, öğrencileri başarılarından dolayı kutlayarak, Muğla'ya haklı bir gurur yaşattıklarını söyledi. Elde edilen derecenin önemli olduğunu belirten Güvençer, "İlk kez salon turnuvasında yarıştınız. Farklı bir ortam. Böyle bir takımın sporcusu olmak çok güzel bir şey. Hepimiz Muğla'lıyız. Muğla'da yaşayan herkes bu başarıdan mutlu oluyor. Muğla sizler gibi başarıyı yakalayan sporcularla diğer branşlarda da başarıyı yakalayacak. Takım olarak siz çok başarılısınız. Şu an Muğlaspor Minikler Okçular Takımı Türkiye birincisi" dedi.

Sadece spor başarısının önemli olmadığını hayattaki başarının da önemli olduğunu dile getiren Güvençer: şöyle konuştu:

"Bazen okullarda yürekli tek bir öğretmen okulun çehresini değiştiriyor. İyiliğin ve iyi insanların gücü, kötülüğün ve kötü insanların gücünün önünde oluyor. Bu yüzden antrenör Ejder Bey'i tebrik ediyorum. Ata sporumuz okçuluk, dünyada ve Türkiye'de ekstrem bir spora dönüşmüş. Amatör spor kulü olarak Muğlaspor'un bu spora sahip çıkması, Muğlaspor çatısı altında çocuklarımıza destek vermesi bizim için büyük bir şans."

Muğlaspor Başkanı Eminer İçten ise okçuların elde ettiği başarının çok önemli olduğunu vurgulayarak, gerçek sporcuların insanın hayatta neler yapabileceğini gösterdiğini dile getirdi. Sporculara bundan sonra da desteklerinin devam edeceğini kaydeden İçten, sporcuların Muğlaspor çatısı altında olmasından kulüp başkanı olarak mutluluk duyduğunu ifade etti.

Ziyarette, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okula satranç takımı, basketbol, futbol, voleybol topu, eşofman takımı hediye edildi.

Vali Güvençer, antrenör Ejder Sözen'e başarılardan dolayı teşekkür belgesi verdi.

Ziyarette Yatağan Kaymakam Vekili Ali Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Nuri Ceyhan,  Bencik Belediye Başkanı Salih Haney de bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Güvençer, Türkiye Şampiyonu Okçuları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement