Vali Günay Özdemir Merhum Meslektaşı İçin Mesaj Yayımladı - Son Dakika
Yerel

Vali Günay Özdemir Merhum Meslektaşı İçin Mesaj Yayımladı

Vali Günay Özdemir Merhum Meslektaşı İçin Mesaj Yayımladı

Edirne Valisi Günay Özdemir, 2000-2004 yılları arasında Edirne’de görev yapan merhum Vali Fahri Yücel’in ölüm yıl dönümde mesaj yayımladı.

12.08.2016 15:50

Edirne Valisi Günay Özdemir, 2000-2004 yılları arasında Edirne'de görev yapan merhum Vali Fahri Yücel'in ölüm yıl dönümde mesaj yayımladı.

Vali Özdemir yayımladığı mesajda, "Her idarecinin en büyük amacı, öncelikle vatanına milletine ve görev yaptığı illere yaptığı hizmetlerle anılmaktır. Görevi başında vefat eden rahmetli meslektaşım Vali Fahri Yücel'in eğitimden kültüre, turizmden kırsal kalkınmaya kadar düşünce ve fikirleri ile hayata geçirdiği projelerle Edirne'nin çehresini değiştirmiştir. Serhat şehri Edirne'de 2000-2004 yılları arasında görev yapan meslektaşım Fahri Yücel'in devrettiği bu hizmet bayrağını bu güne taşıyan meslektaşlarıma da teşekkür ederek, bu güzel kente layıkıyla hizmet etmenin bizim de en büyük hedefimiz olduğunu bir kez daha ifade ediyorum. Yaptığı hizmetleri ve dostluğunu unutmayan, hala gönüllerinde sevgi ve saygısını koruyan, her zaman hayır dualar ile kendisini rahmetle anan vefakar Edirnelilere de ayrıca teşekkür ediyorum. Edirne için yılmadan çalışan değerli meslektaşım Fahri Yücel'i vefatının 12'ci yıl dönümünde rahmetle anarak başta ailesi olmak üzere tüm Edirnelilere başsağlığı diliyorum" ifadelerine yer verdi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Günay Özdemir Merhum Meslektaşı İçin Mesaj Yayımladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement