Vali Coş'tan Veda Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Vali Coş'tan Veda Ziyaretleri

Vali Coş\'tan Veda Ziyaretleri

Sakarya Valiliğine atanan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Adana Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Komisyon Başkanı Mehmet Kaya ve Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun'a veda ziyaretinde bulundu.

27.05.2014 18:19

Sakarya Valiliğine atanan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Adana Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Komisyon Başkanı Mehmet Kaya ve Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun'a veda ziyaretinde bulundu.

Coş, Yeldan'ı ziyaretinde, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yeldan'ın çok değerli bir yargı mensubu olduğunu söyledi.

Yeldan'ın Cumhuriyet Başsavcısı olarak kısa zamanda verimli çalışmalarını görme imkanı bulduklarını ifade eden Coş, şunları kaydetti:

"Adana Adliyesi'nde görevli yargı mensupları üzerine düşen görevi en iyi şekilde yaptı. Adliyemizin etkin çalışmalarıyla her alanda kanun ve nizam hakimiyetinin daha da etkinleştiği, daha hissedilir hale geldiği, bu konuda örnek illerden birisi olma hususunda büyük mesafe katetti. Adliyemizin desteği olmazsa kanun ve nizam hakimiyeti sağlanamaz. Bu manada son derece sorumlu, duyarlı, süratli ve etkin çalışmaları ile sayın Başsavcımız, bütün yargı mensupları üzerine düşen görev ve sorumlulukları, en iyi ve en süratli şekilde, fedakarca yerine getirerek, burada devletin gücünü ve milletin adalet beklentilerine en iyi şekilde cevap vermişlerdir. Bunu görme fırsatı bulduk. Sayın Başsavcımızdan geleneğimize uygun bir şekilde hakkını helal etmesini talep ediyoruz."

Yeldan ise Vali Coş'a teşekkür ederek, "Adli konularda gösterdiği ilgi ve alakanın yanında bize verdiği desteklerden dolayı sayın Valimize teşekkür ediyor ve yeni görevinde de başarılar diliyoruz. Yolu açık olsun" şeklinde konuştu.

Yeldan, ziyaret sonunda Coş'a Adana F Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndaki hükümlülerin hazırladığı bir tabloyu hediye etti.

Vali Coş, daha sonra Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun ve Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Kaya'yı da ziyaret etti. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Coş'tan Veda Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement