Vali Coş, Ceyhan'da Bir Dizi Açılışa Katıldı - Son Dakika
Yerel

Vali Coş, Ceyhan'da Bir Dizi Açılışa Katıldı

Vali Coş, Ceyhan\'da Bir Dizi Açılışa Katıldı

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Ceyhan'da hayırsever işadamı Avukat Kasım Garipoğlu tarafından yaptırılan Kız Teknik ve Meslek Lisesi ile Kız Öğrenci Yurdu'nun açılışını gerçekleştirdi.

17.04.2013 09:45

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Ceyhan'da hayırsever işadamı Avukat Kasım Garipoğlu tarafından yaptırılan Kız Teknik ve Meslek Lisesi ile Kız Öğrenci Yurdu'nun açılışını gerçekleştirdi.

İlk olarak Hacı İbrahim Mahallesi'ndeki 28 derslikli Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin açılışını gerçekleştiren Vali Coş, hayırsever işadamı Avukat Kasım Garipoğlu'na çok teşekkür ettiğini belirterek okulun eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

Coş, "Sayın Garipoğlu'na Allah daha uzun ve sağlıklı ömürler versin. Onun hayırseverliği sayesinde bugün Ceyhan'da kız öğrencilerimiz için bir okulu ve kız yurdunu hizmete açtık. Çocuklarımız ne kadar iyi şartlarda okurlarsa ülkelerine o kadar daha iyi hizmetler yapacaklardır. Ben inanıyorum ki bu okuldan geleceğin büyük insanları yetişecektir. Sayın kasım Garipoğlu'nun şahsında eğitime gönül veren tüm Ceyhanlı hayırseverlere çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Buradan Cumhuriyet mahallesindeki 300 öğrenci kapasiteli kız yurdunun açılışını gerçekleştiren Vali Hüseyin Avni Coş, daha sonra SODES kapsamında yapımı tamamlanan 5 adet gezici anaokulunu hizmete açtı.

Vali coş, daha sonra SODES kapsamında Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nda yapımı tamamlanan sentetik saha ve oyun parkının açılışına katıldı. Okul öğrencilerinin hazırladığı gösterileri de izleyen Coş, öğrencilerle birlikte basket attı.

Programa Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un yanısıra Ceyhan Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Ceyhan Belediye Başkan Vekili Mehmet Yıldırm, Hayırsever Kasım Garipoğlu eşi Sakine Garipoğlu, Adana İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yaylacı, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler ile mahalle sakinleri katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Coş, Ceyhan'da Bir Dizi Açılışa Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement