Vali Çilimli'de Heyelan Nedeniyle Kapanan Yolda İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Vali Çilimli'de Heyelan Nedeniyle Kapanan Yolda İncelemelerde Bulundu

Vali Çilimli\'de Heyelan Nedeniyle Kapanan Yolda İncelemelerde Bulundu

Düzce Valisi Adnan Yılmaz, beraberindeki heyetle birlikte Çilimli ilçesi Karaçörtlen, Kırkharman köyleri gurup yolunda incelemelerde bulundu.

18.01.2013 17:04

Düzce Valisi Adnan Yılmaz, beraberindeki heyetle birlikte Çilimli ilçesi Karaçörtlen, Kırkharman köyleri gurup yolunda incelemelerde bulundu.

Vali Adnan Yılmaz, beraberindeki Çilimli Kaymakamı Volkan Barış Göçmez, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kenan Üstünel, Karayolları 41. Şube Şefi İlkay Aktuğ, İl Özel İdaresi Yol Şube Müdürü Mustafa Erez ile birlikte heyelan nedeniyle geçen hafta trafiğe kapatılan Çilimli ilçesi Karaçörtlen, Kırkharman grup yolunda incelemede bulundu.

Yolda geçici olarak ulaşıma açılması ve heyelan tehdidini tamamen kaldırmak için yapılması gerekenler hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Karayolları 41. Şube Şefi tarafından Vali Adnan Yılmaz'a bilgi verildi.

Vali Yılmaz, yolun gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması ve kalıcı olarak heyelan tehdidinin giderilmesi hususunda acilen jeolojik etüt yapılmak suretiyle proje ve keşfinin yapılması konusunda İlçe Kaymakamı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterini talimat verdi. İnceleme sırasında Köy Muhtarları ve vatandaşlarla da görüşen Vali Yılmaz, "Yolun en kısa zamanda kalıcı olarak yapılması için gereken çalışma yapılacaktır" dedi.

Düzce Valisi Adnan Yılmaz Düzce Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının Aziziye Mahallesinde bulunan kömür deposunda da incelemelerde bulundu. Ziyaretinde yetkililerden de bilgiler aldı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Çilimli'de Heyelan Nedeniyle Kapanan Yolda İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement