Vali Cerrah, Şehit Yakınları ve Gazilerle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Vali Cerrah, Şehit Yakınları ve Gazilerle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Vali Cerrah, Şehit Yakınları ve Gazilerle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, şehit yakınları ve gazilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

07.08.2012 12:19

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, şehit yakınları ve gazilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

İl merkezi ve ilçelerden yaklaşık 600 şehit yakını ve gazinin katıldığı iftar yemeği, İl Müftüsü Ramazan Çortul'un şehitlerimiz için yaptığı dua ile başladı. İftar yemeği öncesinde tüm masaları tek tek dolaşan Vali Cerrah, şehit yakınları ve gazilerle yakından ilgilendi. Vali Cerrah ve protokol mensupları, şehit aileleri ve gazilerin bulundukları masalarda oturarak, iftar yemeği boyunca şehit aileleri ve gazilerle sohbet ettiler.

Yemek sonrasında konuşan Vali Cerrah, şehit yakınları ve gazilere, düzenlenen yemeğe katıldıkları için teşekkür ederek; "Sizler, vatanımız ve bayrağımız için çocuklarınızı, eşlerinizi, kardeşlerinizi şehit verdiniz. Gazilerimiz, vücutlarının bir parçasını görev yaptıkları yerde bıraktılar. Bizler, Devlet olarak, millet olarak, sizler için ne yapsak, azdır. Size şükran ve minnet borçluyuz" diye konuştu. Ülkemizin halen şehit verdiğini de belirten Cerrah, şunları söyledi:

"Öyle bir vatan toprağı üzerinde yaşıyoruz ki, atalarımızın bizlere miras bıraktığı bu Anadolu toprakları tüm dünyanın gözünün olduğu topraklar. Bu ülkeyi bize bırakmamak için yüzyıllardır sürdürdükleri kötü emellerini aynı şekilde devam ettiriyorlar. Ama bütün bunlar bizi yıldıramaz. Bu vatanda, bu bayrakta gözü olanların emellerine muvaffak olmaları mümkün değil. Ülkemizin son ferdine kadar çarpışmaya, şehit düşmeye hazırız. Bu vatan ve bu bayraktan kesinlikle vazgeçmeyeceğimizi, sınırlarımızdan vazgeçmeyeceğimizi bir kez daha haykırıyoruz."

İftar yemeği, Vali Cerrah'ın şehit yakınları ve gazilerle günün anısına fotoğraf çektirmesi ile son buldu.

Polisevi'nde düzenlenen yemeğe Osmaniye milletvekilleri Suat Önal, Hasan Hüseyin Türkoğlu, Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yabanoğlu, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, Vali Yardımcıları Yusuf Özdemir, Ali Çağlar, Halit Deveci, Mehmet Sadık Tunç ve Dr. M.H. Nail Anlar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hakan Özkan, İl Emniyet Müdür Tayfur Erdal Ceren, Kamu Kurum ve Kuruluşları İl Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri ve çok sayıda şehit yakını ve gazi katıldı. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Cerrah, Şehit Yakınları ve Gazilerle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi - Son Dakika


Advertisement