Vali Çelik: "Engelli Vatandaşlarımızın Yaşamını Kolaylaştırmak Hepimizin Görevi" - Son Dakika
Yerel

Vali Çelik: "Engelli Vatandaşlarımızın Yaşamını Kolaylaştırmak Hepimizin Görevi"

Vali Çelik: "Engelli Vatandaşlarımızın Yaşamını Kolaylaştırmak Hepimizin Görevi"

AK Parti Engeliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Soner Çoban ve beraberindeki heyet, Vali Azmi Çelik’i makamında ziyaret etti.

13.12.2016 16:03

AK Parti Engeliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Soner Çoban ve beraberindeki heyet, Vali Azmi Çelik'i makamında ziyaret etti.

Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran Vali Çelik, toplumun bir parçası olan engelli vatandaşların ihtiyaç ve taleplerine ellerinden geldiği kadar destek olmaya çalıştıklarını bildirdi. Toplumun tüm kesimine eşit ve adil hizmet sunma anlayışı içerisinde olduklarını dile getiren Vali Çelik, "Engelli vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek, onların yaşamlarını kolaylaştıracak projeler üretmek ve engelli bireylerimize yönelik birimlerin oluşturulmasını sağlamak hepimizin sorumluluğunda olan bir görevdir" dedi.

Birçok kamu kuruluşunda engellilere yönelik birimlerin oluşturulmasını memnuniyet verici olarak değerlendiren Başkan Çoban da, kentteki tüm engellilerin kendileri için çok kıymetli olduğunu ve engelli vatandaşların dertleriyle ellerinden geldiği kadar ilgilendiklerini söyledi. Sözlerinin sonunda Başkan Çoban, ziyareti kabulden dolayı Vali Çelik'e teşekkür etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Çelik: 'Engelli Vatandaşlarımızın Yaşamını Kolaylaştırmak Hepimizin Görevi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement