Vali Büyük, Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ile Birlikte Ceyhan 'Da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Vali Büyük, Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ile Birlikte Ceyhan 'Da İncelemelerde Bulundu

Vali Büyük, Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ile Birlikte Ceyhan \'Da İncelemelerde Bulundu

Ceyhan Ticaret Merkezi’nin (CTM) temel atma törenine katılmak üzere Ceyhan’a gelen Adana Valisi Mustafa Büyük, tören öncesinde Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’ü makamında ziyaret etti; ardından da esnaf ziyaretine katıldı.

26.06.2014 12:21

Ceyhan Ticaret Merkezi'nin (CTM) temel atma törenine katılmak üzere Ceyhan'a gelen Adana Valisi Mustafa Büyük, tören öncesinde Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ü makamında ziyaret etti; ardından da esnaf ziyaretine katıldı.

Adana'ya atanması nedeniyle kendisini daha önce ziyaret eden Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'e iade-i ziyarette bulunduğunu belirten Vali Mustafa Büyük, "Adana kısa bir süre önce atandım. Bu nedenle Adana'nın tüm ilçelerini yakından tanımak ve devam eden çalışmaları incelemek üzere ilçelerimize gidiyoruz. Ceyhan, Adana'mızın en önemli ilçelerinden biridir. Biz de bugün burada yapılmaktan olan hizmet ve çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulmuş olduk. Belediye başkanımız Alemdar Öztürk'e de çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

Vali Mustafa Büyük'ün ziyaretinde konuşan Başkan Alemdar Öztürk, Büyük şehir yasası ile birlikte vatandaşların nereden hizmet alacağını bilmediğini belirterek "Beldelerle birlikte Ceyhan'ın 81 mahallesi oldu. Fakat biz kendi öz kaynaklarımızla bunun altından kalkarak Ceyhan'a ne söz verdiysek 5 yıl içerisinde yapmayı hedefliyoruz." dedi.

Ziyaretin anısına Vali Büyük'e plaket ve el işlemesi kilim takdim eden Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sayın Valimizi Ceyhan'da ağırlamaktan dolayı tüm hemşehrilerim adına büyük mutluluk duyuyorum. Bu nazik ziyaretlerinden ve güzel dileklerinden dolayı da kendisine çok teşekkür ederim" dedi.

Daha sonra Vali Mustafa Büyük, Kaymakam Gürbüz Karakuş ve Belediye Başkanı Alemdar Öztürk hep birlikte Ceyhan esnafını dolaştı; ardından yapımı devam eden Ceyhan Kültür Sitesi ve 250 yataklı Devlet Hastanesi'ni de inceleyerek buradan da Ceyhan Ticaret Merkezi'nin temel atma törenine geçtiler. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Büyük, Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ile Birlikte Ceyhan 'Da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement