Vali Başköy, Yeni Yıl Mesaisine Esnaf Ziyaretiyle Başladı - Son Dakika
Yerel

Vali Başköy, Yeni Yıl Mesaisine Esnaf Ziyaretiyle Başladı

Vali Başköy, Yeni Yıl Mesaisine Esnaf Ziyaretiyle Başladı

Çorum Valisi Sabri Başköy, yeni yıl mesaisine sanayi kuruluşlarını ziyaret ederek başladı.

02.01.2014 16:53

Çorum Valisi Sabri Başköy, yeni yıl mesaisine sanayi kuruluşlarını ziyaret ederek başladı.

Küçük Sanayi Sitesi'nde Özaydın Cam San. Ltd. Şti.'yi ziyaret etti. MÜSİAD yönetim kurulu üyesi Adnan Tığlı'nın da hazır bulunduğu ziyarette Vali Başköy, işletme hakkında Özaydın Cam San. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Özaydın ve Başkan Yardımcısı Bayram Özaydın'dan bilgi aldı.

Özaydın Cam sahibi Zekeriya Özaydın, cam sektöründe Türkiye'nin önde gelen firmaları arasında yer aldıklarını söyledi.

Hedeflerinin bu sektörde Türkiye'de lider olmak olduğunu dile getiren Özaydın, "Özaydın cam olarak Türkiye'de bu sektörde ilk tercih edilen firmalar içerisinde bulunuyoruz. Ayrıca proje ve mobilya fabrikalarına fason seri üretim yapıyoruz. TSE standartlarında üretim yapıyoruz. Hedefimiz sektörümüzde lider olmak ve daha çok kişiye istihdam sağlamak" dedi.

Vali Sabri Başköy, ise Çorumlu sanayicilerin müteşebbis bir ruha sahip olduğunu belirterek, Çorum'un kalkınması için her zaman ortak akıl ve sinerjiyi ön planda tutacaklarını, kamu kurum ve kuruluşlarını ile özel sektöre bu konuda büyük sorumluluklar düştüğünü söyledi. Vali Başköy, 2014 yılı'nın Türkiye'nin kalkınarak güçlenmesini sürdüreceği, milletin yeni başarılar kazanacağı, sevinç ve mutluluklar yaşayacağı bir yıl olacağını belirtti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Başköy, Yeni Yıl Mesaisine Esnaf Ziyaretiyle Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement