Vali Azizoğlu: "2014 Yılına Hızlı Başlayacağız" - Son Dakika
Yerel

Vali Azizoğlu: "2014 Yılına Hızlı Başlayacağız"

Vali Azizoğlu: "2014 Yılına Hızlı Başlayacağız"

2013 yılının son Kaymakamlar Toplantısı Vali Seyfettin Azizoğlu başkanlığında Valilik Toplantı Salonu'nda yapıldı.
Kaymakamlara yönelik konuşmasında 2014 yılının projelerinin şimdiden hazırlanmasını isteyen Vali Azizoğlu, "2014 yılına hızlı"...

04.12.2013 09:11

2013 yılının son Kaymakamlar Toplantısı Vali Seyfettin Azizoğlu başkanlığında Valilik Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Kaymakamlara yönelik konuşmasında 2014 yılının projelerinin şimdiden hazırlanmasını isteyen Vali Azizoğlu, "2014 yılına hızlı başlayacağız" dedi.

Her ayın ilk haftalarında gerçekleştirilen ve ilin genel durumunun ele alındığı Kaymakamlar Toplantısı'nda Eğitim, Kamu yatırımları ve Asayiş gibi gündem maddeleri ele alındı. 2014 yılında daha başarılı işler yapmak için daha güzel projeler üretmeliyiz diyen Vali Azizoğlu, "2013 yılını bitirdik sayılır. Şimdiden 2014 yılında yapacağımız işlerin program ve projelerini hazırlayacağız. 2014 yılı için çok iyi projeler düşünelim. Basit projeler üretmeyelim. 2014 yılının Şubat ayı'nda yapacağımız toplantımızda bu projeler hakkında değerlendirmelerde bulunalım. Bununla beraber eğer 2014 yılında yapacağımız işleri bir ay erken başlatabilirsek, iş yapma seviyemiz de oldukça artacaktır. Bu konu üzerinde çalışmalarımızı yoğunlaştırmalıyız" diye konuştu.

Her fırsatta Ardahan'ı yeşil kuşakla kaplamayı hedeflediklerini belirten Vali Azizoğlu, ağaçlandırma çalışmaları konusunda Kaymakamlara talimat vererek, her ilçede ağaçlandırılacak alanların tespit edilmesi için çalışma yapmalarını istedi.

Ardahan'da yapacağımız en büyük işlerden biri meraları korumaktır diyen Vali Azizoğlu, 2013 yılında meraları koruma anlamında yaptıkları çalışmaların önemli olduğunu ve Ardahan için yapılabilecek en büyük hizmetlerden birisinin de yine meraları korumak olduğunu söyledi. Tüm baskılara rağmen Ardahan'ın meralarını koruduklarını ve 2014 yılında da koruyacaklarının altını çizen vali Azizoğlu, "Gelecek yıl da meralarımızı aynı şekilde koruyacağız. Ardahan için en büyük hizmetlerden birisi de bu olacaktır. Bu işleri yaparken yalnız da kalsak biz görevimizi yapacağız ve meralarımızı koruyacağız." dedi.

2014 yerel Seçimlerinin yaklaşması nedeniyle toplantı gündemlerine bundan sonra seçim gündeminin de alınacağını belirten Vali Azizoğlu, "Güvenli ve huzurlu bir seçim süreci için bundan sonra ki toplantılarımızda seçim gündem maddeleri de yer alacak" diye konuştu.

Vali Seyfettin Azizoğlu başkanlığında ki toplantıya Jandarma Komutanı Şefaattin Serten, Vali Yardımcısı Kadir Taner Eser, Emniyet Müdürü Oktay Bulduk, İlçe Kaymakamları, İl Özel İdaresi genel Sekreteri Ulaş Karaca, İdare Kurulu Müdürü Hüseyin Uysal, Milli Eğitim Müdürü Tevfik Fikret Eteker ile Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Metin Ergün katıldı. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Azizoğlu: '2014 Yılına Hızlı Başlayacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement