Vali Ayyıldız Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Vali Ayyıldız Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Vali Ayyıldız Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Kdz.

09.01.2012 17:30

Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği tarafından Ereğli Müftülüğü konferans salonunda organize edilen toplantıda muhtarlarla bir araya geldi.

Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız beraberinde AK Parti Zonguldak milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan ve Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay ile birlikte Ereğli Muhtarlar Derneği tarafından Ereğli Müftülüğü konferans salonunda organize edilen toplantıda muhtarlarla bir araya geldi.

2012 yılının ilçeye, bölgeye ve ülkeye hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Vali Ayyıldız,

"Muhtarlar toplantımızın 2012 yılının ilk toplantısı olması dolayısıyla hayırlı olmasını diliyorum. Öncelikle bu toplantının düzenlenmesinden dolayı Kaymakamımız İbrahim Çay ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Malumunuz muhtar toplantıları yıl içerisinde birkaç defa oluyor. Toplantıların köy bazlı olması dolayısıyla problemlerin topluca tartışılması ve çözüm getirilmesi ve dolayısıyla dertlerin bir anda gündeme getirilmesi ve insanların bu anlamda ilişkili olmasından dolayı bu toplantılar önemli 2012 yılının başındayız. KÖYDES, Özel İdare ve diğer yatırımcı kuruluşlar açısından ve muhtarlarımız açısında neler yapılabilir, eksiklerimiz nelerdir konularında en azından seslendirme yapılmasında fikir alışverişinde bulunmak üzere bun toplantıya katıldık. 2012 yılı planlaması hakkında bilgiler vermek için buradayız" dedi.

AK Parti Zonguldak milletvekili Ercan Candan'da Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız'ın Zonguldak için elinden geldiği ölçüde canla başla çalışıyor, kendilerine çok teşekkür ediyorum. Köyler ile ilgili biz elimizden geldiği ölçüde çalışıyoruz.

Mümkün olduğu kadar işleri hızlandırmaya çalışıyoruz. Bu anlamda olmamış ya da tamamlanmamış işler olabilir ama bizim niyetimiz samimi, yani biz mümkün olduğu kadar çabuk ve etkili bir şekilde işlerin olmasını arzu ediyor ve takip ediyoruz. Bazı muhtarlarımızın bizden bazı talepleri olmuştur. Bu olmamıştır. Bu olmamışsa bu bizim ilgisizliğimizden değil, başka şeylerden dolayı olmamıştır. Şunu iyi bilin sizin her bir isteğinizi biz değerlendirmeye alıyoruz. Mümkün olduğu müddetçe çözmeye çalışıyoruz. Tabi ki köylerimizin ciddi büyük problemi var.

Özellikle yol ve su sorununu çözmemiz gerekiyor. Bu iki sorunu çözmek konusunda çalışmalarımız var. Bölgede su sorunun çözümü için önemli çalışmalar var. Kızılcapınar barajından Ereğli'ye gelecek hatta köylere branjman bırakılması konusunda bakanımıza notu aldırdık. İnşallah o su hattı açılmaya başladığında her bir köye su branjmanı dağıtılacak dolayısıyla o bölgedeki su problemini çözmeyi istiyoruz. Bunun yanı sıra Gümeli beldesinde yapılacak olan gölet projesi ile o bölgeden Kaptaş'a kadar bölgedeki köylerin su problemlerini çözmüş olacağız" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Ayyıldız Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement