Vakfın Muhtar Üyeleri Belirlendi - Son Dakika
Yerel

Vakfın Muhtar Üyeleri Belirlendi

Vakfın Muhtar Üyeleri Belirlendi

Milas Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyet seçimi yapıldı.

04.01.2012 12:13

Milas Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyet seçimi yapıldı.

Milas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyet seçimi dün gerçekleştirildi. Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu'nda yapılan seçime tüm köy ve mahalle muhtarları katılım gösterdi. Toplantının başkanlığını Milas Kaymakamı M. Bahattin Atçı yaptı. Atçı, seçim öncesi göreve seçilecek isimlere başarılar diledi.

Mütevelli heyet seçimleri ilk olarak köy muhtarları için yapıldı. Yusufça Köy Muhtarı Hüseyin Yıldırım ve Avşar Köy Muhtarı İsmail Kop'un aday olduğu üyelik için açık oylama yapıldı. Oyların 44'ünü alan İsmail Kop Milas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyet üyeliğine seçildi.

Köy muhtarlarının ardından heyette yer alacak mahalle muhtarı temsilcisinin seçimine geçildi. Emek Mahallesi Muhtarı Kamil Özçelik, Gazipaşa-Firuzpaşa Mahallesi Muhtarı Recep Panay ve Güneş Mahallesi Muhtarı Salih Şen'in adaylıklarını koyduğu üyelik seçimi için bu kez gizli oylama yapılması kararlaştırıldı. 22 mahalle muhtarının verdiği oylardan Kamil Özçelik 8, Recep Panay 7 ve Salih Şen 5 oy aldı. Bu sonuca göre Kamil Özçelik mütevelli heyet üyeliğine seçildi.

Milas Kaymakamı ve Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı M. Bahattin Atçı, seçilen isimlere teşekkür ederek toplantıdan ayrıldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vakfın Muhtar Üyeleri Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement