Üzülmez'in Makamı Boş Kalmıyor - Son Dakika
Yerel

Üzülmez'in Makamı Boş Kalmıyor

Üzülmez\'in Makamı Boş Kalmıyor

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, nezaket ziyaretinde bulunan misafirlerini makamında ağırlamaya devam etti.

04.02.2015 17:11

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, nezaket ziyaretinde bulunan misafirlerini makamında ağırlamaya devam etti.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, kendisini ziyarete gelen Ak Parti kurucularından ve 22. Dönem Milletvekili Eyüp Ayar, Kent Konut AŞ Genel Müdürü Yalçın Özön ile Kentsel Dönüşüm ve Emlak Müdürü Hasan Zer, Türk Hava Kurumu (THK) Kocaeli Şube Başkanı Turgut Duman, şube yönetim kurulu üyesi Ömer Erkal, üye Turgay Duman ve Kocaeli Sportif Havacılık Kulübü Başkan Yardımcısı Erdal Evcim, Uzunçiftlik Nuh Çimento Meslek Yüksek Okul Müdürü Prof. Dr. Engin Özdemir ve beraberindeki makamında misafir etti.

Ziyaretçileri ile yakından ilgilenen Başkan Üzülmez, geleceğin Kartepesini oluşturacak projeleri üzerine konukları ile görüş alış verişinde de bulundu. Milletvekili Ayar ile siyasetin nabzını tutan Başkan Üzülmez, akademisyenlerle Kartepe'deki mesleki çeşitliliğin artırılması yönünde yapılacak ortak projeler üzerine sohbet etti. Konuklarından Özön ve Zer ile de Kartepe Kent Merkezi projesi çalışmaları kapsamında düşünülen yapılaşma üzerine istişare yapan Başkan Üzülmez, "Yeşil dokunun bozulmadan emlak konusunda ilçede gerçekleşecek projelerle ilçemizin estetik değerini artırma hedefindeyiz" dedi.

THK heyeti ile de samimi bir atmosferde sohbet eden Başkan Üzülmez, Kartepe'nin turizm açısından havacılık alanında yapmayı düşündüğü projelerini de masaya yatırdı. Kurum ile iş birliği yapmaktan duyacağı memnuniyeti ifade eden Başkan Üzülmez, model uçak ve yamaç paraşütü kurslarının ilçede etkin hale getirilmesi konusunda sezonun planlamasını da yaptı. Ziyaretlerde hem fikir alışverişinde bulunan hem de sohbet eden Başkan Üzülmez, geleceğe yönelik yatırımlarına değer katan konuklarına gösterdikleri ilgi için de teşekkür etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üzülmez'in Makamı Boş Kalmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement