UTSO Üyelerine Elektrik İndirimi - Son Dakika
Yerel

UTSO Üyelerine Elektrik İndirimi

UTSO Üyelerine Elektrik İndirimi

Uşak TSO ile Osmangazi Elektrik Anonim Şirketi arasında imzalanan protokolle, üretim yapan UTSO üyeleri iş yerlerinde indirimli elektrik kullanacak.

06.03.2014 15:28  Güncelleme: 15:36

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) ile Osmangazi Elektrik Anonim Şirketi arasında imzalanan protokolle üretim yapan UTSO üyeleri iş yerlerinde indirimli elektrik kullanacak.

UTSO'da düzenlenen protokol imza töreninde konuşan UTSO Başkanı Mustafa Kuvvet, oda üyelerinin talepleri doğrultusunda üretim yapan firmaların belirli oranlarda indirimli elektrik kullanabileceklerini söyledi.

İndirim oranlarıyla ilgili bilgi vermeyen Kuvvet, "Protokol orta ve uzun vadede firmalarımızın elektrik maliyetlerin düşürülmesi ile rekabet güçlerini artırmalarına önemli katkı sağlayacak. Özellikle ticarethanelerimize ve üretici esnafın elektrik maliyetlerinin düşürülmesi amaçlayarak protokolü imzaladık. Üyelerimizi, Osmangazi Elektrik Şirketi'ne başvurularını yaparak bu imkandan faydalanmaya davet ediyorum. Önümüzdeki dönemde diğer ana üretim girdilerimizle ilgili de indirim çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Osmangazi Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi Ticaret ve Pazarlama Müdürü Emel Uğur da "UTSO üyelerine yönelik imzaladığımız protokolün hayırlı olmasını diliyorum. Amacımız, uzun yıllar elektrik hizmeti verdiğimiz tüm müşterilerimize daha kaliteli ve sürdürülebilir değer yaratan hizmet verebilmek. Özellikle ticaret ve sanayi hayatına kuruluşumuz olarak destek sağlayarak il ve bölge ekonomisine katkı sağlamak istiyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından UTSO üyelerine indirim sağlayacak protokol imzalandı. - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel UTSO Üyelerine Elektrik İndirimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement