Uşak'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Uşak'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları

Uşak\'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları

Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi neticesinde kazanılan 30 Ağustos Zaferi Uşak'ta sabah saatlerinde başlayan etkinliklerle kutlanıyor.

30.08.2013 11:37

Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi neticesinde kazanılan 30 Ağustos Zaferi Uşak'ta sabah saatlerinde başlayan etkinliklerle kutlanıyor.

İlk olarak Atatürk Anıtı önünde çelenk koyma töreni yapıldı. Törene Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fuat Kömürcü, Uşak AK Parti Milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay, CHP Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, Uşak İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak, diğer protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Çelenk koyma merasiminin ardından protokol üyelerini makamında kabul eden Vali Erden tüm protokol üyeleri ile tek tek tokalaşarak Zafer Bayramını tebrik etti.

Valilik binasında gerçekleşen protokol ziyaretinin ardından Atatürk Anıtı önünde hazırlanan platformda Vali, Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı halkın ve törene iştirak eden katılımcıların bayramını kutladı. Halk oyunları gösterisi ve resmi geçiş töreninin ardından sabah kutlamaları sona erdi.

Kutlamalar gün boyu çeşitli etkinliklerle devam edecek. Akşam ise Pois Evi Has Bahçe'de resepsiyon verilecek. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement