Uşak Sportif Protokol Gezilerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Uşak Sportif Protokol Gezilerine Devam Ediyor

Uşak Sportif Protokol Gezilerine Devam Ediyor

Uşak Sportif Kulübü Yönetim Kurulu Uşak Emniyet Müdürü Ogün Toprak'ı ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kuvvet'i makamında ziyaret etti.

24.07.2013 17:31  Güncelleme: 17:41

Uşak Sportif Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Sağıroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Tekbaş,Umut Karakaya, Ahmet Ali Dinç, Gültekin Bulut ve takım menajeri Fatihhan Erdoğan Uşak Emniyet Müdürü Ogün Toprak'ı ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kuvvet'i makamında ziyaret etti.

Uşak Sportif Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Sağıroğlu Emniyet Müdürümüz Ogün Toprak'a yeni görevinde başarılar dileyerek şehrimiz ve Beko Basketbol Ligi'ne yükselen Uşak Sportif Basket takımı hakkında bilgi verdi. Emniyet Müdürü Ogün Toprak Uşak'ta çalışmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek emniyet müdürlüğü olarak basket takımına her türlü destek sözü verirken takımada başarılar diledi.

Emniyet Müdürü ziyaretini takiben heyet Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kuvvet'i makamında ziyaret etti. Mustafa Kuvvet'e geçen sezon takıma vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Bu sezonda birlik ve beraberlik içinde şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek için yönetim olarak elimizden geleni yapmaya çalışacağız" dedi.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet, geçen seneki başarının devam etmesi için gerekli desteği vereceklerini ifade ederek, şehrimizin temsili noktasında takımımızın önemli bir güç olduğunu vurguladı. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak Sportif Protokol Gezilerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement