Uşak Devlet Hastanesi Hemşireleri'nden Vali Yavuz'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Uşak Devlet Hastanesi Hemşireleri'nden Vali Yavuz'a Ziyaret

Uşak Devlet Hastanesi Hemşireleri\'nden Vali Yavuz\'a Ziyaret

12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşireler Haftası nedeniyle Uşak Devlet Hastanesinde çalışan hemşireler Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti.

13.05.2014 18:53

12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşireler Haftası nedeniyle Uşak Devlet Hastanesinde çalışan hemşireler Vali Seddar Yavuz'u makamında ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürü Alper Cem Ünal, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yalçın Atlı ve Halk Sağlığı Müdürü Hasan Kaya'nın da katıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Seddar Yavuz sağlık hizmetlerinin devletin vatandaşlara sunduğu en önemli hizmetlerden bir tanesi olduğunu ifade etti.

Ziyarette konuşan Vali Seddar Yavuz "Sağlık sisteminin ayrılmaz parçası olan hemşirelerimizin haftasını kutluyorum. Gece gündüz fedakarca çalışan hemşirelerimizi ağırlamaktan ayrıca mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Bazı mesleklerde sadece para kazanırsınız, bazı mesleklerde ise hem para kazanır hem de dua alırsınız. İşte, hemşirelik de kutsal bir meslektir. Bu kutsal mesleği icra eden tüm hemşirelerimizin haftasını kutlar çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

Diğer taraftan 13- 19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Uşak Sosyal Güvenlik İl Müdürü İbrahim Öztürk ve SGK çalışanları Vali Seddar Yavuz'u makamında ziyaret etti.

Vali Seddar Yavuz "Sosyal güvenlik neredeyse ülkemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızı birebir ve yakından ilgilendiren bir husus. Genel sağlık sigortasıyla da vatandaşlarımız sosyal güvence kapsamına alınmıştır. Gerek bu yönüyle gerek sosyal güvenlikle ilgili uygulamalar ve sunulan hizmetler konusunda vatandaşlarımızı bilgi sahibi yapmak amacıyla kutlanan haftanın amacına ulaştığına inanıyorum. Tüm sosyal güvenlik personelimizin haftalarını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak Devlet Hastanesi Hemşireleri'nden Vali Yavuz'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement