Ürgüp, Asfalt Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika
Yerel

Ürgüp, Asfalt Çalışmalarını İnceledi

Ürgüp, Asfalt Çalışmalarını İnceledi

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Alibaba Gecekondu Önleme Bölgesinde yürütülen asfalt çalışmalarını inceledi.

11.07.2013 18:34

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Alibaba Gecekondu Önleme Bölgesinde yürütülen asfalt çalışmalarını inceledi.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ürgüp, Alibaba Mahallesi Muhtarı Turan Koç ve Fen İşleri Müdürü Ali Zorlu ile Alibaba Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesinde asfalt çalışmalarını inceledi.

Alibaba Gecekondu Önleme Bölgesinde doğalgaz ve altyapı çalışmaları bittikten sonra asfalt çalışmalarına başladıklarını belirten Ürgüp, uygun olan yerlerde de kaldırım ve bordür çalışması yaptıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Belediyemizin 2013 yılındaki asfalt hedefi, asgari 150 bin ton seviyesindedir. 180 bin tonu ana hedef olarak koyduk, yeni asfalt plentinin kurulması aşağı yukarı tamamlanmış durumdadır. Bu hafta sonu doğalgaz bağlantısı tamamlandıktan sonra asfalt üretimimiz 2,5-3 kat artmış olacaktır."

Hem belediye ekiplerinin hem Özbelsan ekiplerinin, şehrin her tarafında çalışmalar yürüttüğünü vurgulayan Ürgüp, "Eskiden sadece ana caddelerde yapılan asfalt çalışmaları en ücra noktalara ulaşmış durumda. Şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadesini kullandı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ürgüp, Asfalt Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement