Urfaspor, Adanaspor Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Urfaspor, Adanaspor Hazırlıklarını Sürdürüyor

Urfaspor, Adanaspor Hazırlıklarını Sürdürüyor

Son olarak Ankaraspor galibiyeti ile moral depolayan Şanlıurfaspor, Adanaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

13.04.2014 13:05

GAP Vadisi tesislerinde bir araya futbolcular, teknik direktör Hüseyin Dağ nezaretinde sıkı bir idman yaptı. Anternmana sakatlanarak uzun zamandır sahalardan uzak kalan Şenol Akın da katılırken, ekibin güçlü isimlerinden Simon Zenke'nin izinli olduğu gerekçesiyle çalışmalara katılamadığı gözlendi. Yaklaşık bir saat süren antrenmanda futbolcular düz koşunun ardından, topsuz çalışmalar ile antrenmanı sonlandırdı.
Sarı yeşilli ekibin çok kritik 3 maça çıkacağını belirten teknik hoca Hüseyin Dağ, "Adanaspor maçını da mutlaka kazanacaklarını ifade etti.

YÖNETİMDEN PASSOLİG UYARISI
20 Nisan'da Şanlıurfaspor-Adanaspor maçıyla taraftarları futbol karşılaşmalarına elektronik biletleriyle girecek, satın alınan biletler PASSOLİG Kartlara yüklenecek.
6222 nolu Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlemesine Dair Kanun uyarınca, 14 Nisan 2014 tarihinden itibaren tüm Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig kulüplerinin müsabakalarında elektronik kart ve elektronik bilet uygulaması başlıyor. Uygulama kapsamında artık maç biletleri www.passo.com.tr adresinden alınabilecek.
Satın alınan biletler PASSOLİG Kartlarına yükleneceğinden, yetkililer PASSOLİG kartı alınması gerektiğini açıkladı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Urfaspor, Adanaspor Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement