Ünye'de Siyasi Partiler Bir Arada Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Ünye'de Siyasi Partiler Bir Arada Bayramlaştı

Ünye\'de Siyasi Partiler Bir Arada Bayramlaştı

Ünye'de geleneksel hale gelen belediyenin ev sahipliğinde siyasi partilerin ortak bayramlaşma programı Kültür Sarayı'nda gerçekleşti.

26.10.2012 14:20

Ünye'de geleneksel hale gelen belediyenin ev sahipliğinde siyasi partilerin ortak bayramlaşma programı Kültür Sarayı'nda gerçekleşti.

Siyasi parti ilçe başkanları, bayramlaşma sırasında yaptıkları konuşmalarında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Ünye'de Belediyesi'nin ev sahipliğinde tüm siyasi partilerin katılımı ile gerçekleşen bayramlaşmaya Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Ahmet Çamyar, CHP Ünye İlçe Başkanı Orhan Bodancı, MHP Ünye İlçe Başkanı Nedim Can, Demokrat Parti Ünye İlçe Başkanı İsmail Torunoğlu, siyasi parti teşkilatlarının yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma programında sırayla söz alan belediye başkanı ve siyasi parti ilçe başkanları, siyasi partilerin bir araya gelerek bayramlaşma geleneğinin Ünye'de yıllardır devam ettiğini belirterek, bu birlikteliğin tüm Türkiye'ye örnek olması dileğinde bulunarak birlik ve beraberlik mesajı verdiler. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ünye'de Siyasi Partiler Bir Arada Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement