Ünye Belediyesi Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Ünye Belediyesi Çalışmaları

Ünye Belediyesi Çalışmaları

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, "Ünye Belediye Kültür Sitesi, miras olarak geleceğe taşınacak" dedi.

05.10.2012 14:07

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, "Ünye Belediye Kültür Sitesi, miras olarak geleceğe taşınacak" dedi.

Arpacıoğlu, Ünye eski şişeleme yerine yapımı planlanan Belediye Kültür Sitesi projesinin 6 dönüm alanda 4 bin 155 metrekare üzerine yapılacağını söyledi.

Belediye Kültür Sitesi projesi için bölgede bulunan belediye dükkanlarının yıkımının tamamlandığını belirten Arpacıoğlu, "Ünye'nin yıllardır müzmin kalmış problemlerini de tek tek çözmeye devam ediyoruz. Bunlardan biri olan Ünye Belediye Kültür Sitesi Projesi çalışmasına hızla devam ediliyor, bölgedeki belediye dükkanları yıkıldı ve molozları kaldırılıyor" diye konuştu.

Arapacıoğlu, projeye ilişkin şu bilgileri verdi:

"Belediye Kültür Sitesi, bodrum kat, zemin kat ve birinci kattan oluşacak. Bodrum katında otopark, diğer ekip veya ekipmanlarımız olacak. Belediye Kültür Sitesi'nde müzik eğitimi ve kurslar için 4 çalışma sınıfı, zemin katta kütüphane, biri 265 kişilik, diğeri 180 kişilik iki cep sineması, sergi salonumuz, 500 metrekare kafeterya, birinci katta 500 kişilik toplantı salonu, 750 kişilik düğün salonu, 260 kişilik bir salonumuz var. Alanı yaya ve taşıt trafiği açısında ferah bir alan olarak düşüneceğiz. İnsanlarımızı buralardan 750 kişiyi aynı anda girip çıkmasına imkan verebilecek merdivenlerin geniş olmasına özen göstereceğiz. Kararlı, planlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Bu projeler Ünye'nin bugünü değil, geleceği hesap edilerek yapılan çalışmalardır. Ünye Belediye Kültür Sitesi miras olarak geleceğe taşınacak."

Muhabir: Hacer Öztürk

Yayıncı: Orhan Topal - ORDU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ünye Belediyesi Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement