Ünür Köyü'nde Kütüphane Açıldı - Son Dakika
Yerel

Ünür Köyü'nde Kütüphane Açıldı

Ünür Köyü\'nde Kütüphane Açıldı

Türk Dil ve Edebiyat Derneği Çankırı Şubesi ve Usta Öğreticiler Derneği işbirliğiyle Ünür Köyü Şehit İlyas Aldağ İlkokulu'na yapılan kütüphanenin açılışı yapıldı.

23.11.2012 18:11

Türk Dil ve Edebiyat Derneği Çankırı Şubesi ve Usta Öğreticiler Derneği işbirliğiyle Ünür Köyü Şehit İlyas Aldağ İlkokulu'na yapılan kütüphanenin açılışı yapıldı.

Ünür Şehit İlyas Aldağ İlkokulu'nda yapılan açılış törenine Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek, Türk Dil ve Edebiyat Derneği Çankırı Şubesi Kurucu Başkanı Zeynep Dinç, Çankırı Usta Öğreticiler Derneği Fatma Yıldırım, dernek üyeleri ile öğrenciler katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Belediye Başkanı İrfan Dinç, eğitim, kültür ve sanata verdikleri önemin herkes tarafından bilindiğine değinerek, "Atatürk'ün hangi kahramanlıklarla bu ülkeyi kurtardığını öğretebilmek için kitaplar çok önemlidir. Bunları yeni nesillere kitaplar aracılığıyla aktarmak için eğitime destek veriyoruz" diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek ise eğitimin herkesin birinci önceliği olması gerektiğini dile getirerek, "Eğitim sorunu çözülmedikçe ülkenin sorunları çözülemez" şeklinde konuştu.

Türk Dil ve Edebiyat Derneği Çankırı Şubesi Kurucu Başkanı Zeynep Dinç'de eğitime verdikleri öneme vurgu yaparak, "Çocuklarımızın eğitimine destek vermek için kütüphanemize 500 kitap bağışladık. Bu bizim için çok önemlidir"

dedi.

Okul Müdürü Arif Kırkpınar'da Çankırı Belediye Başkanı Dinç ve Milli Eğitim Müdürü Petek'e okulun eksikleri hakkında bilgi vererek gerekli teknik cihazın temini konusunda söz aldı.

Belediye Başkanı Dinç ve beraberindekiler kütüphanenin açılışını yaparak kütüphaneyi gezdi. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ünür Köyü'nde Kütüphane Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement