Üniversite Öğrencilerinden "Engelleri Bisikletle Kaldırıyoruz" Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Üniversite Öğrencilerinden "Engelleri Bisikletle Kaldırıyoruz" Etkinliği

Üniversite Öğrencilerinden "Engelleri Bisikletle Kaldırıyoruz" Etkinliği

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Kdz.

28.04.2013 12:15

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi Zihinsel Engelliler Öğretmenliği 3. Sınıf öğrencileri tarafından Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında "Engelleri Bisikletle Kaldırıyoruz" adlı bir etkinlik düzenlendi.

BEÜ Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi Zihinsel Engelliler

Öğretmenliği 3. Sınıf ikinci öğretim öğrencileri bahar yarıyılı eğitimi döneminde Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında " Engelleri Bisikletle Kaldırıyoruz" adlı bir etkinlik düzenledi.

Kdz. Ereğli sahilindeki Amfi Tiyatroda düzenlene etkinlik öncesinde bisikletle Göztepe Erdemir ofis yolundan ilçe merkezine bir tur düzenlendi. BEÜ Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi Zihinsel Engelliler

Öğretmenliği 3. Sınıf ikinci öğretim öğrencilerinden Ömer Ensar Karakaya, Nuray Akman, Büşra Kandemir, Filiz Öztürk, Kevser Maaşoğlu tarafından düzenlenen etkinlikte proje kapsamında belirlenen 4 engelli öğrenciye bir süre önce bisiklet kullanımı eğitimi verilmesinin ardından sponsor firmaların destekleriyle alınan bisikletler törenle verildi.

Etkinliğe (BEÜ) Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi Zihinsel Engelliler Öğretmenliği Bölümü öğretim üyeleri, öğrenciler, engelli öğrenciler ve aileleri katıldı. Davetlilere yemek ikramında bulunulduğu etkinlikte palyaço gösterisi ve çeşitli gösteriler düzenlendi.

Proje ile ilgili bilgile veren Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi Zihinsel Öğretmenliği 3. Sınıf ikinci öğretim öğrencilerinden Ömer Ensar Karakaya," Bölüm öğrencileri olarak Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında 'Engelleri Bisikletle Kaldırıyoruz' adlı bir etkinlik düzenledik.

Proje kapsamında belirlenen 4 engelli öğrenciye bir süre önce bisiklet kullanımı eğitimi verdik. Verdiğimiz eğitimin ardından sponsor firmaların destekleriyle alınan bisikletleri 4 engelli öğrencimize verdik.

İnşallah bundan sonrada diğer arkadaşlarımızda bu tür etkinlikler gerçekleştirirler" dedi.

Öğrencilerden Nuray Akman da, "Bizde bu etkinliğimizi tamamlamak için büyük bir çaba gösterdik. Bu etkinliğimizi yaptığımız için çok mutluyuz. Umarım verimli olmuştur" diye konuştu.

Öğrencilerden Kevser Maaşoğlu ise

" Bu projede olmaktan dolayı çok mutluyuz.

Engelli çocuklarımızın mutlu olduğunu görmek bizim için çok önemli bir olay, ilerleyen zamanlarda bu etkinliklerin devamının gelmesi bizi mutlu edecektir" dedi

Öte yandan etkinlikte engelli öğrenciler ve üniversite öğrencileri tarafından pasta kesildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üniversite Öğrencilerinden 'Engelleri Bisikletle Kaldırıyoruz' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement