Üniversite'nin Turizm Bölümü Öğrencileri Uygulama Eğitiminde - Son Dakika
Yerel

Üniversite'nin Turizm Bölümü Öğrencileri Uygulama Eğitiminde

Üniversite\'nin Turizm Bölümü Öğrencileri Uygulama Eğitiminde

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri Turizm ve Otelcilik Uygulama Oteli’nde uygulamalı eğitim görmeye başladı.

26.10.2015 16:03

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri Turizm ve Otelcilik Uygulama Oteli'nde uygulamalı eğitim görmeye başladı.

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programında öğrenim gören öğrencilerin donanımlı, bilgili ve deneyimli bir şekilde mezun olmaları amaçlanıyor. Öğrenciler, dersliklerde teorik olarak gördükleri eğitimin yanında, yiyecek-içecek servisi, kat hizmetleri, ön büro hizmetleri derslerini uygulamalı görüyorlar. Bu sayede, okulda edindiği mesleki bilgi ve beceri dışında sektörde ayrıca ikinci bir eğitim alınmaya ihtiyaç duyulmayan, mesleklerini yaşam biçimleri olarak benimsemiş gençlerin yetiştirilmesi hedefleniyor. Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İsmail Gül öğrencilerin meslekleri ile ilgili teknik konuları uygulamalı olarak görmelerinin öğrencilerin mesleki kariyerleri açısından çok faydalı olduğunu belirtti.

Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğretim elemanları Öğretim Görevlisi Melda Harbalıoğlu, Öğretim Görevlisi Gamze Özel ve Öğretim Görevlisi Melih Aydın eğitim ve uygulama alanlarında desteğini esirgemeyen Rektör Prof. Dr. İsmail Güvenç'e teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üniversite'nin Turizm Bölümü Öğrencileri Uygulama Eğitiminde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement