Umut Oran Partililerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Umut Oran Partililerle Bir Araya Geldi

Umut Oran Partililerle Bir Araya Geldi

CHP Eski Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, “Barışı bu ülkeye biz getirebiliriz” dedi.

19.10.2015 10:25

CHP Eski Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, "Barışı bu ülkeye biz getirebiliriz" dedi.

CHP Eski Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran Düzce İl Teşkilatını ziyaret etti. CHP İl başkanı Mustafa İzgin, Milletvekili adayı Zafer Teber ve partililer tarafından karşılanan Oran, il başkanlığında Düzce'deki seçim çalışmalarındaki son durum, saha çalışmaları ve seçmenin yaklaşımı hakkında bilgiler aldı.

Umut Oran yaptığı konuşmasında "CHP olarak baştan beri söylüyoruz, barışı bu ülkeye biz getirebiliriz. Politikamızla, geçmişimizle, ülkenin kuruluşundan kurtuluşuna, demokrasiye geçiş sürecinin en kötü karanlık günlerinde birleştirici güç her zaman biz olduk. Biz hep toparlayıcı olduk.

Bu ülkede tek başına iktidar olabilecek alternatif sadece Cumhuriyet Halk Partisi'dir. İstediğiniz yönden bakın matematiksel, istatistiksel, hesap olarak kitap olarak bakın. Başka bir olasılık yok. Bu gün herkesin, vatan sevgisi olan vicdanı olan aklı olan ülkenin geleceğini düşünen herkesin CHP'de birleşmesi lazım. Ülke yangın yeri. Keşke bu gün burada güzel şeyler konuşup vaatlerimizi anlatsak. Projelerimiz vaatlerimiz yarışsa ama böyle bir durumda değiliz. Gidişatımız kötü bir dönemi gösteriyor. Bunu engellemek hepimizin elindedir. 7 Haziranda vatandaş 'dur yeter' dedi.1 Kasımda artık vatandaşımız git diyecek" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Umut Oran Partililerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement