Ulusoy Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Ulusoy Ziyaretlerine Devam Ediyor

Ulusoy Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Levent Ulusoy, adaylık kapsamında ki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

12.03.2015 19:58

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Levent Ulusoy, adaylık kapsamında ki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Son olarak Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Akyazı Ticaret Borsa'sını ziyaret eden Levent Ulusoy, yapacağı projeler hakkında SESOB başkanı Hasan Alişan ve Ali Şener Bayraktar ile görüştü. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde Sakarya'nın Lider Türkiye'de ki konumuna değinen Ulusoy, gelişen ve değişen Sakarya'yı daha üst seviyeye çıkarmak, yaşam kalitesinin daha yüksek yapma amacında olduğunu dile getirdi. Ekonomik anlamda bir çok projesinin olduğunu söyleyen Ulusoy, yaptığı Ar-Ge çalışmalarıyla sorunlara ve çözümlerine hakim olduğunu bunu gerçekleştirmek için Ak Parti Sakarya İl Teşkilatından Aday olarak Sakarya'yı temsil etmek istediğini dile getirdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da politikalarına değinen Ulusoy, hükümetin ekonomi alanında birçok başarılı yatırımının bulunduğu, ülkenin refah seviyesinin yükseldiğini ve bu sebeple Adalet ve Kalkınma Parti'sinin alternatifsiz seçilebilecek tek parti olduğunu söyledi. Daha başarılı bir Sakarya için Lider Türkiye için destek talep eden Ulusoy, gösterilen ilgi ve alaka için teşekkür edip ziyaretlerini sonlandırdılar.

ULUSOY'DAN AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONUNA ZİYARET

Sakarya AK Parti Milletvekili Aday Adayı Levent ULUSOY Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu ziyaret etti. Ziyaretinde federasyon başkanı Yılmaz Kuzey ve federasyonu yönetimi bulunurken, Aday Adayı Levent Ulusoy öncelikle kendini tanıtarak federasyon yöneticilerine Sakarya için gerçekleştirmek istediği projelerden bahsetti.

Ulusoy, lider Türkiye'de en önemli aktivitelerden birinin de spor dallarında başarılı olunması gerektiğini vurgularken, yeni sporcular yetiştirirken önemli görevi üstlendiklerini dile getirdi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ulusoy Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement