TÜRSAB Başkanı Ulusoy, Şubatta Şanlıurfa'ya Gelecek - Son Dakika
Yerel

TÜRSAB Başkanı Ulusoy, Şubatta Şanlıurfa'ya Gelecek

TÜRSAB Başkanı Ulusoy, Şubatta Şanlıurfa\'ya Gelecek

Travel Turkey 2013 İzmir Turizm Fuarında, Şanlıurfa standını ziyaret eden TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, şubatta Şanlıurfa'ya geleceğini söyledi.

09.12.2013 11:25

Şanlıurfa Valiliği Koordinasyonunda katılım sağlanan fuarda Şanlıurfa standını gezen Müsteşar Özarslan ve TÜRSAB Başkanı Ulusoy, yetkililerden bilgiler aldı. Müsteşar Özaslan ziyaretinde Hatay, Gaziantep ve Şanlıurfa'nın mozaik destinasyonu olacağını, Göbeklitepe'ye gerekli önemi verdiklerini ve daha da önem vereceklerini ifade etti.

Ziyarette ayrıca Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Cevahir Asuman Yazmacı, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve Bölge Yürütme Kurulu Üyelerini tanıtımına katkı sağlanması ve yeni destinasyonların oluşturulması için Şanlıurfa'ya davet etti. TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ise bu daveti kabul ederek Şubat ayında ekibiyle birlikte Şanlıurfa'ya bir ziyaret gerçekleştireceğinin sözünü verdi.

Kültür Turizm Müdürlüğü, Şanlıurfa Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Kalkınma ajansı ve ŞURKAV yetkilileri ise standı ziyaret eden TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy'a ve Kültür Ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özcan Özarslan'a teşekkür etti.

Travel Turkey 2013 İzmir turizm fuarındaki Şanlıurfa standına Kültür Turizm Müdür Vekili Hakan Kutluhan, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Cevahir Asuman Yazmacı, Şanlıurfa Belediyesi Kültür Müdürü Necmi Karadağ, Karacadağ Kalkınma Ajansı'ndan Emin Gitmez ve ŞURKAV temsilcisi katıldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel TÜRSAB Başkanı Ulusoy, Şubatta Şanlıurfa'ya Gelecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement