Uludağ'da Sömestır Çoşkusu - Son Dakika
Yerel

Uludağ'da Sömestır Çoşkusu

Uludağ\'da Sömestır Çoşkusu

Türkiye'nin önemli kış turizmi merkezlerinden Uludağ'da beklenen karla birlikte sömestr coşkusu yaşandı.

26.01.2014 16:29

Türkiye'nin önemli kış turizmi merkezlerinden Uludağ'da beklenen karla birlikte sömestr coşkusu yaşandı.

Otellerin yarıyıl tatiliyle birlikte doluluk oranının yüzde 80'e ulaştığı Uludağ'da özellikle küçük çocuklar kayak coşkusu yaşadı. Yoğun sise rağmen kayak pistini boş bırakmayan çocuklar ve aileleri kayak ve snowboard yapmanın tadını çıkardı. Görüş mesafesinin yaklaşık 1 metreye düşmesi zaman zaman kayak severlere zor anlar yaşattı. Ders stresini karlar üzerinde atan öğrenciler, gönüllerince eğlenerek karın tadını çıkarttı.

Uludağ'ı çok sevdiğini dile getiren Bicem Nurgülbüz, "15 tatil çok keyifli geçiyor Uludağ'dayız fazla kar olmasa da Uludağ çok güzel 6 yıldır kayak yapıyorum Uludağ'ı çok seviyorum" dedi.

Uludağ'da çok eğlendiğini belirten ortaokul öğrencisi Ömer Kılınç, "Uludağ çok eğlenceli kayak yapıyoruz baksa etkinliklere gidiyoruz Uludağ'a ilk defa geliyorum ve çok beğendim bir daha gelmeyi düşünüyorum" dedi.

Bu sezonunu sönük geçtiğini belirten İşletme sahibi Canip Candan, "Şuanda karımız iyi kayak yapmaya müsait bu sezon kar az yağdı bu sezon biraz sönük geçti geçen sezonlar çok güzeldi bu sene biraz düşüklük var ve dükkan sahipleri biraz mutsuz" dedi.

Öte yandan, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, bu gece Uludağ'da yoğun kar yağışı bekleniyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uludağ'da Sömestır Çoşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement