Türkmenlere Yardım Ulaştı - Son Dakika
Yerel

Türkmenlere Yardım Ulaştı

Türkmenlere Yardım Ulaştı

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan karar doğrultusunda Kızılay aracılığıyla yapmış olduğu 300 bin TL’lik yardım, Musul ve Kerkük’teki Türkmenlere ulaştırıldı.

16.02.2015 16:03

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin, Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan karar doğrultusunda Kızılay aracılığıyla yapmış olduğu 300 bin TL'lik yardım, Musul ve Kerkük'teki Türkmenlere ulaştırıldı.

Kızılay Mersin Şube Başkanı Necmi Erdem ve yönetim kurulu üyeleri, Türk Kızılayı'nın yapmış olduğu insani yardım kampanyasına destek veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti. 147 yıldır paylaşmanın gücüne inanarak faaliyetlerini sürdüren Türk Kızılayı'nın ülkemizde ve dünyada bulunan bütün ihtiyaç sahiplerine elini uzattığını vurgulayan Başkan Kocamaz, " Türkiye'nin en önemli kurumlarından birisi olan Türk Kızılayı, insan hayatının her döneminde çok değerli hizmetler sunuyor. Bizler de elimizden geldiği kadar, Büyükşehir Belediye Meclisi'nden çıkan karar doğrultusunda Kızılay'ın tüm yardım ve çalışmalarına maddi-manevi destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Kızılay Mersin Şube Başkanı Erdem ise tüm bu insani yardımları yerine getiren Türk Kızılay'ın en büyük desteği, sosyal ve toplumsal duyarlılığa sahip kişi, kurum ve kuruluşlardan aldıklarını belirterek, duyarlılık gösterip bağışta bulunan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a, Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar'ın kendisine vermiş olduğu teşekkür belgesini takdim etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkmenlere Yardım Ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement