Türk Sağlık-Sen Yöneticilerinden NEVMEDER'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Türk Sağlık-Sen Yöneticilerinden NEVMEDER'e Ziyaret

Türk Sağlık-Sen Yöneticilerinden NEVMEDER\'e Ziyaret

Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şubesi yönetim kurulu üyeleri NEVMEDER'i ziyaret etti.

25.01.2014 10:03  Güncelleme: 10:09

Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şubesi yönetim kurulu üyeleri Nevşehir Memurlar Derneği (NEVMEDER)'ni ziyaret etti.

Beraberinde sendika yönetim kurulu üyeleri ile birlikte NEVMEDER'İ ziyaret eden Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, bir süre önce kurulan derneğin başkanı Şener Çatal'a başarılar diledi. Demokrasinin gelişmesi ve güçlenmesi için sivil toplum kuruluşlarının sayısının artması gerektiğini ifade eden Çetin, sendikal faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu. Çetin, "Türk Sağlık-Sen olarak sendikamızın kuruluşundan bu yana çalışanların hakkını her türlü platformda dile getirdik. Bundan sonrada her türlü engellemelere rağmen var gücümüzle savunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

NEVMEDER Başkanı Şener Çatal'da Çetin ve beraberindeki sendika yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Dernekler ve sendikalar gibi sivil toplum kuruluşlarının demokrasinin olmazsa olmaz unsurları olarak toplumsal hayatın odak noktasında yer aldığını belirten Çatal, derneklerinin faaliyetleri ve hayata geçirmek istedikleri projeler hakkında bilgiler verdi.

Memurların sorunlarına yönelik karşılıklı değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette daha sonra güncel konularda da karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Sağlık-Sen Yöneticilerinden NEVMEDER'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement