Türk Sağlık-Sen İstişare Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Türk Sağlık-Sen İstişare Toplantısı Yapıldı

Türk Sağlık-Sen İstişare Toplantısı Yapıldı

Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şubesinde, olağan kongrenin ardından yapılan istişare toplantısı ile şube yönetimi disiplin ve denetleme kurulu belirlendi.

19.12.2013 10:04  Güncelleme: 10:08

Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şubesinde, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen olağan kongrenin ardından yapılan istişare toplantısı ile şube yönetimi disiplin ve denetleme kurulu belirlendi.

Sendika binasında gerçekleştirilen toplantının açılışında konuşan Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, sendika faaliyetleri çerçevesinde daha aktif bir çalışma yaparak il genelinde tek yetkili sendika olmayı hedeflediklerini vurguladı. Kamu çalışanlarının her türlü mücadelesinde her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini belirten Çetin: "Baskılarla, tehditlerle alınmış bir yetki değil; tercihle alınmış kamu çalışanlarının yetkili sendikası olacağız" dedi.

Çetin'in açıklamasından sonra toplantıda Şube Denetleme Kurulu ve Disiplin Kurulu üyeleri belirlendi. Buna göre Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şubesi Denetleme Kurulu: Soner Öztaş (Başkan), Yaşar Bayraktar (Raportör), Mdehmet Aydemir (Üye) şeklinde oluşurken Disiplin Kurulu ise; Dr.Hakan Gürbüz (Başkan), Dr.Ferhat Sarıbaş (Raportör) ve Dursun Yücel Çalışkan (Üye) şeklinde oluştu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Sağlık-Sen İstişare Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement