Bingöl'de Şehitler İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Yerel

Bingöl'de Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Bingöl\'de Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Bingöl'de, İl Emniyet Müdürlüğünce şehitler için mevlit okutuldu.

09.04.2014 18:27  Güncelleme: 18:48

Bingöl'de, Türk PolisTeşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İl Emniyet Müdürlüğünce şehitler için mevlit okutuldu.

Ulu Cami'de düzenlenen mevlit programına Belediye Başkanı Yücel Barakazi, İl Emniyet Müdürü Ercan Taştekin, İl Müftüsü Mecit Can, bazı kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, emniyet personeli ve vatandaşlar katıldı.

Mevlide katılanlara gül suyu ve lokum ikram edildi.

Programın sonunda açıklama yapan İl Emniyet Müdürü Taştekin, görev başında iken Bingöl halkının her zaman yardımına koştuklarını ifade ederek, halkın huzur ve güveni için görev yaptıklarını söyledi.

Taştekin, şöyle dedi:

"Aziz milletimizin huzuru, yüce devletimizin bekası, mukaddes vatanımızın bütünlüğü, şanlı bayrağımızın dalgalanması için şehit olan tüm polislerimize mevlidi şerif icra ettik. Bu mevlidi şerifin icra edilmesinde emeği geçen, destek veren, Bingöl halkına ve Bingöl polisine şükranlarımızı sunuyoruz. Bu vatanda, bu devlet, bu millet, bu bayrak için canımızı vermeye her daim hazırız. Mevlide vatandaşlarımızın yüksek bir teveccüh göstermesi, bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bingöl insanı, her zaman bizim en büyük moral kaynağımızdır." - Bingöl

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bingöl'de Şehitler İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika


Advertisement