Türk Eğitim-Sen Kozlu Şubesi Yönetim Kurulu Oluşturuldu - Son Dakika
Yerel

Türk Eğitim-Sen Kozlu Şubesi Yönetim Kurulu Oluşturuldu

Türk Eğitim-Sen Kozlu Şubesi Yönetim Kurulu Oluşturuldu

Kamu-Sen'e bağlı Türk Eğitim-Sen Kozlu Şubesi yönetim kurulu oluşturularak, yeni yönetim üyeleri basına tanıtıldı.
Zonguldak Öğretmenevi'nde yapılan tanışma ve dayanışma kahvaltısına, Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir...

01.12.2013 12:29

Kamu-Sen'e bağlı Türk Eğitim-Sen Kozlu Şubesi yönetim kurulu oluşturularak, yeni yönetim üyeleri basına tanıtıldı.

Zonguldak Öğretmenevi'nde yapılan tanışma ve dayanışma kahvaltısına, Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu,Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören, MHP Kozlu Belediye Başkan adayı Sonat Harputoğlu, Türk Eğitim-Sen Şubesi yönetim kurulu üyeleri ve Kozlu Türk Eğitim-Sen üyeleri katıldı.

Toplantı da açılış konuşmasını yapan Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören, "Bugün kısa bir süre önce ilçe olan Kozlu'da Türk Eğitim-Sen'in ilk teşkilatını kurmak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Bugün toplantı hepimiz adına çok önemli bir buluşmadır. Türk Eğitim-Sen'i bütün ilçelerde yetkili yapmak zorunluluğu vardır. Tıpkı 3 yıldır yetkiyi aldığımız gibi. Bugün görev alacak olan Kozlu Teşkilatı bu bilinci taşıyan arkadaşlardan kurulmuştur. Bu yönetimi önce Allah'a ve sonra sizlere emanet ediyorum. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Ardından konuşma yapan Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu, "İstişarenizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kozlu'da görev alacak yeni yönetim kurulundaki arkadaşlarıma gönülden başarılar diliyorum. Sizden Türk Eğitim-Sen bayrağını Kozlu'nun en yüksek tepesine dikmenizi istiyorum. Hepinize canı gönülden başarılar diliyorum. Yüce Rabbim yar ve yardımcınız olsun" diye konuştu.

Daha sonra konuşma yapan MHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Sonat Harputoğlu, "Kozlu'nun ilçe olması nedeniyle yeni bir yola girmiş sendikacı arkadaşlarımız. Bizlerde yeni bir yola girdik. Bu yarışı hep birlikte sizlerinde desteği ile siz Kozlu'nun bir tepesine, ben başka bir tepesine o Türk Bayrağını dikeceğiz. Size şimdiden söz vermek istiyorum burada, Fatih Sitesi'nin girişinde bir kavşak var orayı sizin için Türkistan kavşağı olarak değiştireceğim sözünü veriyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. Hayırlı, uğurlu olsun diyorum" şeklinde konuştu.

Türk Eğitim-Sen Kozlu Şube Başkanlığına seçilen Şevket Gören ise "Türk Eğitim-Sen, temsil ettiği kesimin talep ve sorunlarına gündeme getirmek için her düzeyde taviz vermeden mücadeleyi ortaya koyan bir meslek kuruluşudur. Eğitim çalışanlarının temsilcisiyiz. İdeolojimiz memurun meselesidir. Toplumu sınıflara ayırmıyor, bölücü ve yıkıcı anlayışlara taviz vermiyoruz. Kaygılarımız, hedeflerimiz ortaktır. Amacımız üyelerimizin memnuniyetini sağlamak, ekonomik, sosyal, kültür ve mesleki hak ve menfaatlerimizi korumak ve geliştirmektir. Kozlu ilçemizde kaliteli, etkili ve verimli çalışarak üyelerimizin ihtiyaçlarına ve önceliklerine duyarlı olacağız. Eğitim sorunları için alternatif çözümler üreteceğiz. Yüreğimizden hoşgörüyü eksik etmeden yardımlaşma ve dayanışma içinde olacağız. Toplumun tüm dinamikleriyle uzlaşma ve diyalogdan yana olacağız. Fakat asla her rüzgarda otlar gibi eğilip bükülen olmayacağız. Sendikamızı en iyi şekilde temsil edecek, dürüst, ilkeli ve kararlı davranacağız. Bugün burada bizlere verdiğiniz destek ve güvenden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Türk Eğitim-Sen Kozlu Şubesi Başkanlığına Şevket Gören, Mali Sekreter Sefer Kurmalı, Teşkilatlandırma Sekreteri İsmail Dinç ve üyeler Ali Erdoğan, Emrah Akkaş, Hamza Kılıç ve Soner Gürler'den oluştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Eğitim-Sen Kozlu Şubesi Yönetim Kurulu Oluşturuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement