Türk Dünyasından Başkan Koçal'a Anlamlı Ödül - Son Dakika
Yerel

Türk Dünyasından Başkan Koçal'a Anlamlı Ödül

Türk Dünyasından Başkan Koçal\'a Anlamlı Ödül

TÜRKSAV, Türk dünyasına yönelik kültür ve sanat faaliyetlerinden dolayı Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'ı ödüllendirdi.

21.05.2012 16:32

TÜRKSAV, Türk dünyasına yönelik kültür ve sanat faaliyetlerinden dolayı Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'ı ödüllendirdi.

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, Türk dünyasına yönelik kültür ve sanat faaliyetlerine verdiği destekten dolayı Türk Dünyası Yazarlar ve Sanatçılar Vakfı (TÜRKSAV) tarafından 2011 Türk Dünyası Hizmet Ödülü'ne layık görüldü. Başkan Koçal, Makedonya'nın başkenti Üsküp'te düzenlenen TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Makedonya Parlamento Başkanı Trayko Velyanovski, Makedonya Bilimler ve Sanatlar Akademisi Başkanı Vlado Kambovski, TC Üsküp Büyükelçisi Gürol Sökmensüer, Makedonya Devlet Bakanı Hadi Nezir, miletvekilleri ve konukların katıldığı törenle ödülünü aldı. Yakup Bilgin Koçal'a ödülünü Makedonya Parlamentosu Türk Milletvekili Erdoğan Saraç verdi.

Başkan Koçal, anlamlı ödüle layık görülmekten gurur duyduğunu belirterek, "Türk Dünyası Yazarlar ve Sanatçılar Vakfı TÜRKSAV, Türk dünyasına hizmetlerde bulunanları hizmet ödüllerine layık görmektedir. Yalova Belediye Başkanı olarak beni de 2011 Türk Dünyası Hizmet Ödülü ile ödüllendirdi. Bu, ülkem ve Yalova için önemli bir ödüldür. Bu gurur Yalova'mıza aittir. Türk dünyasına hizmetlerimiz şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da artarak sürecektir" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Dünyasından Başkan Koçal'a Anlamlı Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement