Türk Chooper Edirne ve Tekirdağ Ekibinin Gösterisi Beğeni Topladı - Son Dakika
Yerel

Türk Chooper Edirne ve Tekirdağ Ekibinin Gösterisi Beğeni Topladı

Türk Chooper Edirne ve Tekirdağ Ekibinin Gösterisi Beğeni Topladı

Karayolu ve Trafik Güvenliği Haftası kapsamında Edirne'nin Keşan ilçesine gelen motosiklet tutkunları, Keşan halkını büyülerken, motosiklet kullanımı hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

08.05.2013 20:06

Karayolu ve Trafik Güvenliği Haftası kapsamında Edirne'nin Keşan ilçesine gelen motosiklet tutkunları, Keşan halkını büyülerken, motosiklet kullanımı hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Türk Chopper Edirne ve Tekirdağ İl Temsilciliği ve Tekirdağ İl Temsilciliği'nden Keşan'a gelen yaklaşık 20 motosiklet tutkunu, sürüş güvenliği hakkında motosiklet sürücülerini ve halkı bilinçlendirmek amacıyla Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi. SKonvoy eşliğinde Kurtuluş Caddesi üzerinden Cumhuriyet Meydanı'na gelen motosikletçileri, burada Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Keşan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Engin Sakallıoğlu, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız karşıladı. Meydanda sırayla dizilen motosikletçiler, burada vatandaşlara motosiklet güvenliği ile ilgili hazırlanan broşürleri dağıttı.

Etkinlikle ilgili bilgi veren Türk Chopper Edirne İl Temsilcisi Eyüp Alıcı, motosiklet kulüpleri içersinde Türk Chopper'in kendini kanıtlamış bir grup olduğunu belirterek, "Edirne Valiliğimiz ve İl Emniyet Müdürlüğümüzün istekleriyle ve örnek kulüp oluşumuz itibariyle, 6-12 Mayıs tarihleri arsında kutlanan Karayolu ve Trafik Güvenliği Haftası nedeniyle motosikletin ne olduğunu, güvenli sürüşün nasıl olacağı, neler yapılması gerektiğiyle ilgili bizden çalışma yapılmasını istedi. Biz de bunu seve seve kabul ettik. Hazırladığımız broşürlerle ve motosikletlerimizle sürüş tekniklerimizi halkımıza göstermekteyiz. Dağıttığımız broşürlerde motosiklet kullanımıyla alakalı bilgiler yer alıyor. Burada yer alan kuralları sürücüler uyguladığı takdirde kazalar daha da aza inecektir. Ben buradan bizleri davet eden Sayın Emniyet Müdürümüze teşekkür ediyorum" dedi.

Keşan İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız da, etkinliğe katılan ve kendilerini kırmayarak Keşan'a gelen Türk Chopper üyelerine teşekkür etti.

Etkinliğe ayrıca Türk Chopper İstanbul İl Başkanı Metin Cingöz ile Tekirdağ İl Başkanı Üzeyir Kılıç'ta katıldı. Etkinlik, Cumhuriyet Meydanı'nda motosikletçiler tarafından halka bilgi verilmesinin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ait trafik ekibi eşliğinde şehir turu yapılmasıyla son buldu. Etkinliği gören vatandaşlar da özellikle birbirinden güzel motosikletleri uzun süre inceleyerek, sürücülerden bilgiler aldı. Türk Chopper Edirne İl Temsilciliği üyeleri, Uzunköprü, Meriç ve Havsa ilçelerinde yaptığı etkinliklerin ardından Edirne'de Saraçlar Caddesi'nde Edirne halkı ile bir araya gelecek. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Chooper Edirne ve Tekirdağ Ekibinin Gösterisi Beğeni Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement