Turizmci Gençten Romantik Evlilik Teklifi - Son Dakika
Yerel

Turizmci Gençten Romantik Evlilik Teklifi

Turizmci Gençten Romantik Evlilik Teklifi

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde turizm sektöründe çalışan 28 yaşındaki Turgay Çetin, gönlünü kaptırdığı 22 yaşındaki turizmci Buket Dinç’e Kapadokya’da güneş batımının simgesi haline gelen Kızılçukur vadisinde sürpriz bir evlilik teklifi yaptı.

15.10.2015 15:04

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde turizm sektöründe çalışan 28 yaşındaki Turgay Çetin, gönlünü kaptırdığı 22 yaşındaki turizmci Buket Dinç'e Kapadokya'da güneş batımının simgesi haline gelen Kızılçukur vadisinde sürpriz bir evlilik teklifi yaptı. Romantik turizmci, beklediği 'Evet' cevabını alınca, konfetiler eşliğinde cebinden çıkardığı tek taş pırlanta yüzüğü sevdiği kızın parmağına taktı.

Kapadokya'nın simge vadilerinden biri olan Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Beldesinde bulunan doğa harikası vadi ilginç bir evlilik teklifine sahne oldu. Turgay Çetin isimli genç her gün yüzlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ederek günbatımını izlediği Kızılçukur Vadisinde sevdiği kıza unutamayacağı bir evlilik teklifi yapmak için plan yaptı. Çetin, sevdiği genç kız için 19 arkadaşına "Benimle Evlenirmisin" yazan tişört giydirdi. Arkadaşlarına tişört giydiren genç, romantik evlilik teklifi planını uygulamaya koydu.

Sevdiği kızı Kızılçukur vadisinde günbatımını izlemek bahanesiyle evinden alan Turgay Çetin, onu otomobiliyle Kızılçukur vadisine götürdü. Olacak şeylerden habersiz bir şekilde sevgilisi ile vadide yürüyen Dinç, peribacası üzerinde benimle evlenir misin yazısını gördü, büyük şaşkınlıklar yaşan Buket Dinç'in önünde diz çökerek tişörtlerin üzerinde yazan sözü tekrarladı. Beklediği 'Evet' cevabını alan Çetin, cebinden çıkardığı tek taş pırlanta yüzüğü sevdiği kızın parmağına taktı. Genç çift birbirlerine sarılıp, arkadaşlarının önünde mutluluk pozu verdi. Genç çifti orada bulunan yerli ve yabancı turistler de alkışlarla tebrik etti. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turizmci Gençten Romantik Evlilik Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement