Turhan: "Önce Kişiliğe Önem Vereceğiz" - Son Dakika
Yerel

Turhan: "Önce Kişiliğe Önem Vereceğiz"

Turhan: "Önce Kişiliğe Önem Vereceğiz"

Spor Toto 2.Lig takımlarından Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Armağan Turhan, "Transfer yaparken önce futbolcunun kişiliğine önem vereceğiz" dedi.

26.06.2013 17:40

Spor Toto 2. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Armağan Turhan, "Transfer yaparken önce futbolcunun kişiliğine önem vereceğiz" dedi.

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Armağan Turhan transfer sürecini değerlendirdi. Geçtiğimiz yıl Tepecik Belediyespor'da çalıştığını hatırlatan Armağan Turhan, "Nazilli Belediyespor'un oyuncularını tanıyorum. Takımdaşlığa aykırı olan oyuncular ile yollarımızı ayırdık. Transfer edeceğimiz oyuncular Nazilli Belediyespor'a yakışır nitelikte olacak" dedi.

Transfer etmeyi düşündükleri futbolcularda önce kişilik ve karakter yapısına baktıklarını ifade eden Turhan, "Herkes iyi futbolcu olabilir, ancak iyi bir kişiliğe sahip olamaz. Çalıştığım her takımda futbolcuların bu özelliğine dikkat ederim" ifadelerini kullandı.

3. BÖLGEYE ÖNEM VERECEĞİZ

Nazilli Belediyespor'un geçtiğimiz yıl 34 gol kaydettiğini, bu gollerden ise 24'ünü Muğdat'ın ayağından bulduğunu hatırlatan Turhan, "Gol yükü Muğdat'ın üzerine binmiş durumda. Muğdat ve kaleci Kurtuluş'a diğer kulüplerden teklifler var. Kulübümüzün yöneticileri kulüp menfaatleri doğrultusunda hareket ediyor. Şu ana kadar Sarıyer'den Barış Bakır'ı, Darıca Gençlerbirliği'nden Hakan Duran'ı, Üsküdar Anadolu'dan ise Caner Bağ'ı transfer ettik. Transferde bundan sonra üçüncü bölgeye önem vereceğiz. Hücum hattına transfer yapacağız" diye konuştu.

Turhan, 10 Temmuz'da Nazilli'de top başı yapacaklarını hatırlatırken, bu tarihe kadar transferi kapatmak istediklerini sözlerine ekledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turhan: 'Önce Kişiliğe Önem Vereceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement