Turgutlu Belediyespor Takımları Deplasman Mücadelesine Çıkacak - Son Dakika
Yerel

Turgutlu Belediyespor Takımları Deplasman Mücadelesine Çıkacak

Turgutlu Belediyespor Takımları Deplasman Mücadelesine Çıkacak

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 10. hafta maçlarında Tourism X Boğaziçi Basketbol Takımı’nın evine konuk olacak. Belediye’nin Kadın Voleybol Takımı ise Akhisargücü’ne karşı mücadele edecek.

17.11.2022 15:54  Güncelleme: 15:59

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin 10. hafta maçlarında Tourism X Boğaziçi Basketbol Takımı'nın evine konuk olacak. Belediye'nin Kadın Voleybol Takımı ise Akhisargücü'ne karşı mücadele edecek.

Kadın basketbol takımı, ligdeki 10'uncu maçını Tourism X Boğaziçi Basketbol Takımı ile oynamaya hazırlanıyor. İki takım, 18 Kasım Cuma günü saat 17: 00'de Şehit Mustafa Özel Spor Kompleksi'nde mücadele verecek. Maç, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 2. Ligi'nde 6 haftayı geride bırakan Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı ise Akhisargücü ile karşı karşıya gelecek. Akhisar'da oynanacak karşılaşma; 19 Kasım Cumartesi günü saat 14: 00'te başlayacak.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, "Kadın basketbol ve voleybol takımlarımızın hafta sonu oynadıkları maçlarda ne yazık ki istediğimiz sonuçları alamadık. Bu hafta her iki takımımız da deplasmanda mücadele edecek. Takımlarımıza karşılaşmalarında yürekten başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Turgutlu Belediyespor Takımları Deplasman Mücadelesine Çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement