Tunç Soyer'e Kaymakçı'da Sürpriz Karşılama - Son Dakika
Yerel

Tunç Soyer'e Kaymakçı'da Sürpriz Karşılama

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Ödemiş'e bağlı Kaymakçı'da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Başkan Soyer, “İktidar belediyesi olsaydık neler yapacağımızı da biliyorum. Benim sizlerden ricam bizi iktidar belediyesi yapın. Bak göreceksiniz neler olacak. Geleceği değiştireceğiz” dedi.

12.04.2023 10:45  Güncelleme: 10:49

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Ödemiş'e bağlı Kaymakçı'da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Başkan Soyer, "İktidar belediyesi olsaydık neler yapacağımızı da biliyorum. Benim sizlerden ricam bizi iktidar belediyesi yapın. Bak göreceksiniz neler olacak. Geleceği değiştireceğiz" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kiraz'daki temaslarının ardından Ödemiş'e geldi. Ödemiş Kaymakçı'da yurttaşlar, Soyer'in aracını durdurarak davul, zurna ve çiçeklerle karşıladı. Soyer, buradaki bir kahvehaneye girerek vatandaşlarla sohbet etti. Programa CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar da katıldı.

"GELECEĞİ DEĞİŞTİRECEĞİZ"

Burada yurttaşları dinleyen Başkan Tunç Soyer, İZTAŞIT taleplerine yönelik değerlendirmelerde bulunarak, "Bu sistem dünyadaki en güzel sistemlerden biri. Bu çalışmayı tüm İzmir'e yayacağız. Hem kooperatifler hem ESHOT hem de vatandaş mağdur olmayacak. Ben bu işe çok inandım. Geleceği değiştireceğiz, gelecek bambaşka" dedi.

"BEN DE SANA SÖZ VERİYORUM"

10 yıl boyunca Seferihisar'da belediye başkanlığı yaptığını ve 4 yıldır da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunu anımsatan Soyer, "İktidar belediyesi olsaydık neler yapacağımızı biliyorum. Benim sizlerden ricam bizi iktidar belediyesi yapın. Bak göreceksiniz neler olacak? Bu memleketi çok seviyorum. Canavar gibi çalışmayı sürdürüyoruz. 18 buçuk milyarın üzerinde yatırım yaptık. Çok ciddi bir yatırım. Hele biz bir de iktidar belediyesi olalım var ya..." diye konuştu.

Bu sırada bir vatandaşın "Başkanım sana söz" çıkışına Soyer, "Ben de sana söz veriyorum. Bambaşka bir Kaymakçı yaratacağız" dedi.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ise "Yeni bir seçime giderken başımız dik olacak. Başkanımızın ilçeye verdiği destek için kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Tunç Soyer, Ödemiş'te Belediyesi'nin düzenlediği iftara katılarak ilçe sakinleri ile iftar yaptı.

Tunç Soyer\'e Kaymakçı\'da Sürpriz Karşılama
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Tunç Soyer'e Kaymakçı'da Sürpriz Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement