Tuğgeneral Sönmez Bayan Futbolcuları Makamında Kabul Etti - Son Dakika
Yerel

Tuğgeneral Sönmez Bayan Futbolcuları Makamında Kabul Etti

Tuğgeneral Sönmez Bayan Futbolcuları Makamında Kabul Etti

HAKKARİ (İHA) – Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muzaffer Sönmez, Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig 7. Grup’ta mücadele eden Hakkari Gücü Bayan Futbol Takımı’nı makamında kabul etti.

04.02.2014 12:46

HAKKARİ (İHA) – Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muzaffer Sönmez, Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig 7. Grup'ta mücadele eden Hakkari Gücü Bayan Futbol Takımı'nı makamında kabul etti.

16 kişilik bayan futbol takımı, Otluca köyünde bulunan Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'na ziyarette bulundular. Tuğgeneral Muzaffer Sönmez, sporcuları makamında kabul ederek, yaklaşık iki saat onlarla görüştü. Sporun barıştır ve kardeşlik olduğunu ifade eden Tuğgeneral Sönmez, "Hakkari'de çok yetenekli gençlerin var olduğuna inanıyoruz. Elbette hepimiz bu gençlerimizi desteklemeliyiz. Bize düşen ne varsa desteğimizi esirmeyeceğiz" dedi.

Bayan sporcular da Tuğgeneral Muzaffer Sönmez'e sıkıntılarını anlattı. Bayan Futbol Takımı Hocası Cemile Timur, sezon başından beri özellikle deplasman ve iç saha maçlarında maddi ve manevi sıkıntılar yaşadıklarını söyledi. Timur,"Hakkari merkezde ev kiraladık. Oyuncuların çoğu il dışında çeşitli üniversitelerde öğrenci. Geliş gidişte ulaşım zorluğu çekiyoruz. Maç için il dışında gelen futbolcu öğrenci sayısı 12'dir. Sıkıntılara rağmen şampiyonluğa doğru emin adımlarla yürüyoruz" dedi.

Yapılan sohbetin ardından, Tuğgeneral Muzaffer Sönmez futbol takım futbolcularına çiçek hediye ederek Kulüp Başkanı Hüseyin Adıyaman'a plaket, takım hocaları Tahir Temel ve Cemile Timur ile sporculara da birer kalem hediye etti. Tuğgeneral daha sonra bayan futbol takımına öğle yemeği verdi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tuğgeneral Sönmez Bayan Futbolcuları Makamında Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement