Tsm Korosu Konseri Babaeskilileri Mest Etti - Son Dakika
Yerel

Tsm Korosu Konseri Babaeskilileri Mest Etti

Tsm Korosu Konseri Babaeskilileri Mest Etti

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından verilen konser gönülleri mest etti.

07.05.2016 10:55

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından verilen konser gönülleri mest etti.

Cumhuriyet İlkokulu çok amaçlı salonunda Türk Sanat Müziği konserine, Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Hatip, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bayrak, şube müdürleri, STK üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konser Şef Erol Kırçıl eşliğinde; Safalar Getirdiniz, Unutulmaz Adınla (solo), Bir Kızıl Goncaya Benzer (solo), Maziyi Nasıl Taşlara, Gitmesin Gözlerinden, Yanıyor mu Yeşil Köşkün, Kıskanırım Seni Ben, Gözlerin Bir Aşk Bilmecesi, Kimseye Etmem Şikayet(solo), Bir Kerre Bakanlar, Geçti Bahar Hazan Erdi (solo), Hicran Oku Sinem Deler, Keklik Dağlarda (solo), Leylak Takıvermiş, Bu Kış Hanım İstanbul'a, Rüya Gibi Uçtu Yıllar, Rüya Gibi Uçtu Yıllar, Bir Ateşim Yanarım (solo), Neyleyim Köşkü, İzmir'den Çekirdeksiz (solo), Muhabbet Bağı koro tarafından seslendirildi.

Konseri izleyen Babaeskililer de alkış ve nakaratlarla koroya eşlik etti. Konseri dinlemeye gelen vatandaşlar müzikle dolu bir gece yaşadı. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tsm Korosu Konseri Babaeskilileri Mest Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement