Triko ve Tekstil Sektöründe Renk ve Desen Semineri Gso'da Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Triko ve Tekstil Sektöründe Renk ve Desen Semineri Gso'da Yapılacak

Triko ve Tekstil Sektöründe Renk ve Desen Semineri Gso\'da Yapılacak

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve sanayiyle iç içe çalışmalar yapan Tasarım Akademisi işbirliğinde, “Triko ve Tekstil Sektörlerinde Renk Uygulamaları ve Desen Teknolojileri Semineri” düzenlenecek.

10.06.2014 19:27

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve sanayiyle iç içe çalışmalar yapan Tasarım Akademisi işbirliğinde, "Triko ve Tekstil Sektörlerinde Renk Uygulamaları ve Desen Teknolojileri Semineri" düzenlenecek.

GSO Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek seminer 18 Haziran Çarşamba günü 13.30-16.30 saatleri arasında yapılacak ve triko tekstil sektöründe tasarım uygulamaları ele alınacak.

Seminerde, Nedgraphics'ten Ferhat Fındık, Triko ve Tekstil Sektöründe Koleksiyon Oluşturma, Sunum ve Satış Teknolojileri, Pantone Türkiye'den Mine Kalaylı, Triko ve Tekstil Sektöründe Renk Yönetimi, Doku Knıt'den Kemal Esertaş, Triko ve Tekstil Sektöründe Farklı Makinalarla Uyumlu Çalışabilen Desen Teknolojileri konularında sunum yapacak.

Triko ve tekstil sektör temsilcilerinin katılım göstereceği seminerde ürün çeşitliliği ve yeni trendlerin oluşturulması hedefleniyor. Seminerde ele alınacak konularla satış ve sunum teknikleriyle kentin sektördeki payının arttırılması sağlanacak. Gaziantep'te faaliyet gösteren triko firmaları süveter, bluz, kazak, hırka, yelek, havlu kumaşlar ve şapka üretiminde öne çıkıyor. Seminerde eğitmenlerin anlatacağı uygulamalarla sektörün ihracattaki payı arttırılacak ve ürün ve çeşitlilik yelpazesi katma değeri yüksek ve markalı ürünlerle zenginleşecek. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Triko ve Tekstil Sektöründe Renk ve Desen Semineri Gso'da Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement