Travel Turkey 2013 İzmir Turizm Fuarı'nda Şanlıurfa'ya Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Travel Turkey 2013 İzmir Turizm Fuarı'nda Şanlıurfa'ya Yoğun İlgi

Travel Turkey 2013 İzmir Turizm Fuarı\'nda Şanlıurfa\'ya Yoğun İlgi

Bu yıl yedincisi düzenlenen Travel Turkey 2013 İzmir Turizm Fuarı'nda Şanlıurfa standı büyük ilgi gördü.
Şanlıurfa Valiliği koordinasyonunda katılım sağlanan fuarda, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özarslan ve TÜRSAB Başkanı...

08.12.2013 14:44

Bu yıl yedincisi düzenlenen Travel Turkey 2013 İzmir Turizm Fuarı'nda Şanlıurfa standı büyük ilgi gördü.

Şanlıurfa Valiliği koordinasyonunda katılım sağlanan fuarda, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özarslan ve TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy da Şanlıurfa standını ziyaret etti. Müsteşar Özgür Özaslan Hatay, Gaziantep ve Şanlıurfa'nın mozaik gezilecek yerler arasına gireceğini ifade etti. Şanlıurfa'daki Göbeklitepe'ye gerekli önemi verdiklerini belirten Özaslan, daha da önem vereceklerini ifade etti.

Ziyarette, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Cevahir Asuman Yazmacı, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve Bölge Yürütme Kurulu Üyelerini tanıtımına katkı sağlanması amacıyla Şanlıurfa'ya davet etti. TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ise bu daveti kabul ederek Şubat ayında ekibiyle birlikte Şanlıurfa'ya bir ziyaret gerçekleştireceğinin sözünü verdi.

Kültür Turizm Müdürlüğü, Şanlıurfa Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Karacadağ Kalkınma Ajansı ve Şanlıurfa Kültür, Eğitim, Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) yetkilileri standı ziyaret eden TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy'a ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özcan Özarslan'a teşekkür etti.

Standa Şanlıurfa'dan ise İl Kültür Turizm Müdür Vekili Hakan Kutluhan, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Cevahir Asuman Yazmacı, Şanlıurfa Belediyesi Kültür Müdürü Necmi Karadağ, Karacadağ Kalkınma Ajansı'ndan Emin Gitmez ve ŞURKAV temsilcisi katıldı.

Kültür Turizm Müdürlüğü, Şanlıurfa Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Karacadağ Kalkınma Ajansı ve ŞURKAV yetkilileri, standı ziyaret eden TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy'a ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özcan Özarslan'a teşekkür etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Travel Turkey 2013 İzmir Turizm Fuarı'nda Şanlıurfa'ya Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement