Tosyalı Holding'den Reyhanlı'ya İmam Hatip Lisesi - Son Dakika
Yerel

Tosyalı Holding'den Reyhanlı'ya İmam Hatip Lisesi

Tosyalı Holding\'den Reyhanlı\'ya İmam Hatip Lisesi

Tosyalı Holding geçtiğimiz ay Reyhanlı'daki patlamanın ardından ilçe halkına destek amacıyla 24 derslikli İHL yaptırma kararı aldı.

12.06.2013 13:08  Güncelleme: 13:18

Tosyalı Holding geçtiğimiz ay Reyhanlı'da meydana gelen patlamanın ardından ilçe halkına destek amacıyla 24 derslikli İmam Hatip Lisesi yaptırma kararı aldı.

Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz'in de katıldığı okul protokolünde imzalar atılarak İmam Hatip Lisesi'nin yapımına en kısa sürede başlanacağı ifade edildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Hatay Valisi Lekesiz, Tosyalı Holding'in bugüne kadar yaptığı işlerle Hatay'da çok farklı bir yere sahip olduğunu belirterek, daha Tosyalı Holding'in daha öncede Hatay'a sayısız destekleri olduğunu ifade etti. Vali Lekesiz, Reyhanlı'nın ülkenin tüm kurum, kuruluş ve vatandaşlarının desteği ile yeniden ayağa kalktığını belirterek, bu konuda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Tosyalı Holdingden Fuat Tosyalı Reyhanlı halkının acılarını bir nebze de olsa hafifletmek için bu işi üstlendiklerini belirterek, projenin en kısa sürede tamamlanması adına gerekli çalışmaları başlattıklarını kaydetti.

Toplantıya Fatih, Fuat ve Ayhan Tosyalı'nın yanı sıra Reyhanlı Kaymakamı Yusuf Güler, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi ile Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek katıldı.

Reyhanlı'ya yapılacak

Fatih Tosyalı Anadolu İmam Hatip Lisesi 24 derslikli olup 720 öğrenci kapasiteli olacak. 24 dersliğin yanı sıra 200 öğrencilik pansiyonun da yer alacağı okulun 12 ay içinde tamamlanması hedefleniyor. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tosyalı Holding'den Reyhanlı'ya İmam Hatip Lisesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement