Torun: "Adana'nın Makus Talihini Değiştirmeye Kararlıyız" - Son Dakika
Yerel

Torun: "Adana'nın Makus Talihini Değiştirmeye Kararlıyız"

Torun: "Adana\'nın Makus Talihini Değiştirmeye Kararlıyız"

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, ilçeleriyle, köyleriyle, mahalleleriyle kentin makus talihini değiştirmeye kararlı olduğunu söyledi.

26.01.2014 14:34

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, ilçeleriyle, köyleriyle, mahalleleriyle kentin makus talihini değiştirmeye kararlı olduğunu söyledi.

Torun, Kozan ilçesindeki seçim bürosunun açılışında, 30 Mart seçimlerinden sonra Adana'da hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını, Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde tüm ilçe belediyeleri ile birlikte tam anlamıyla "Adana'ya hizmet seferberliği" başlatacaklarını ifade etti. Torun, "Bu memleketin evladı olmak demek, bu memlekete hizmet etmek demektir. Bu memleketi sevmek demek, vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek, dertlerine derman olmak demektir. Allah'ın izni ile Adana'nın hizmet eksikliğini gidereceğiz. Sizlerin bu güvenine layık olmak boynumuzun borcudur. Biz sizlere güveniyoruz. Sizler de gönül rahatlığıyla bizlere güvenin" dedi.

Çıktıkları bu hizmet yolundaki tek amaçlarının halkın hayır dualarını almak olduğunu söyleyen Torun, "Bugüne kadar ne söz verdiysem yaptım. Çıktığımız bu hizmet yolunda verdiğim tüm sözleri yerine getireceğime ve projelerimi bir bir hayata geçireceğime söz veriyorum " diye konuştu.

Konuşmasının ardından, muhtarla bir araya gelen ve hazırladıkları projeleri anlatan Abdullah Torun'un Kozan ilçesini ziyareti, esnaf gezisiyle son buldu.

Açılış törenine, AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, İl Başkanı Fikret Yeni, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, İmamoğlu Belediye Başkan Adayı Kadir Altunköse de katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Torun: 'Adana'nın Makus Talihini Değiştirmeye Kararlıyız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement